Na atraktivnu zagrebačku lokaciju stiže spektakularni rooftop party
Na atraktivnu zagrebačku lokaciju stiže spektakularni rooftop party

Na atraktivnu zagrebačku lokaciju stiže
spektakularni rooftop party

Nakon rasprodanog eventa u Katran klubu, i dolaskom toplih ljetnih večeri, HTTPS i Smooth events sele svoju priču na 21. kat Sky Towera. Tamo se u subotu, 25. lipnja ponovno okupljaju s vrlo ozbiljnom postavom prve momčadi.

Postoji li uopće lokacija u Zagrebu s koje se, a posebno noću, pruža bolji pogled na cijeli grad? Rooftop partiji u svijetu su već dugo hit, pa ni Zagreb nije iznimka, a uz ovakav lineup i pogled očekuje vas večer za pamćenje. Na novom serijalu dolaze im izvođači vrlo jakih agencija Yoyaku iz Francuske, Sunrise iz Rumunjske te ElBasslinea iz Španjolske. Micro-house serijal se nastavlja uz dva najveća imena te glazbe trenutno dostupna na underground sceni. U goste dolaze jedva ‘dohvatljivi’ Arapu i Janeret koji putuju diljem svijeta, nastupajući do tri puta tjedno.

Jaka imena europske scene

Arapu Ionut, rumunjska glazbena senzacija ARAPU aktivan je na sceni od 2011. godine. Probio se kao jedan od prinčeva tamošnje underground scene. Majstor za miksetom kojeg karakterizira električan stil i zavodljiva zaigranost. Njegov prepoznatljiv zvuk, nastao iz načina na koji se igra bassom i synthovima oduševljava svjetsku scenu, a isto se očekuje i od prvog nastupa u Hrvatskoj.

U subotu se na 21. katu Sky Towera očekuje i Mickael Jeanneret, JANERET, glavna atrakcija francuske minimal scene. Nastupao je na turnejama po Japanu, Australiji, Americi i Aziji, a poznat je po svojim dinamičnim i groovy  izdanjima minimala, housea i microhousea.

Minimal house u izvedbi kolumbijskog DJ-a

I kolumbijskom DJ-u  i producentu s trenutnom adresom u Barceloni ovo je prvi nastup pred hrvatskom publikom. Bttlogicov zvuk karakteriziraju minimal-deep-house zvukovi koji su ga odveli na razne svjetske pozornice. S jedne takve, Njemačke, vraća nam se Dikka. Vladimir Išek, mlada perspektiva minimal i microhouse žanra, HTTPS resident DJ. Za kratko vrijeme objavio je svoju glazbu za izdavače kao što su Mixcult, Need for Sound, Resonance i svoj prvi vinil na švicarskoj etiketi Relikt. Povezan je sa španjolskim micro house kolektivima te ondje redovno nastupa.

Sve strane goste dočekuje poznato domaće lice, IGZHTTPSov resizdent Igor Zelenbrz se nedavno vratio sa SeaStar festivala, tijekom godina svirao je s mnogim etabliranim umjetnicima, kako domaćim tako i međunarodnim.

Cijena karte za ovaj jedinstveni rooftop party trenutno iznosi 125 kuna, a early bird karte su bile rasprodane u roku od 24 sata od izlaska eventa. Karte su dostupne u sustavu Entrio.

Foto: PR

 

Učitati još
Zatvori