Održan je koncert Roda Stewarta u Zagrebu

Održan je koncert Roda Stewarta u Zagrebu

Rod Srtewart slider

Tko čeka, dočeka, a može se reći da smo Roda Stewarta uistinu čekali dovoljno dugo. Riječi su to kojima se najjednostavnije može opisati koncert u zagrebačkoj Areni, u kojoj je dva sata publiku na nogama držao jedan od najpoznatijih glazbenika svih vremena. Hitovi poput ‘Do Ya Think I’m Sexy’, ‘Maggie May’, ‘All For Love’ oduševili su prisutne, no najveći pljesak ipak je zaslužila izvedba pjesme ‘Have I Told You Lately’, koja je doživjela i bis.

Rod Stewart, koncert u Zagrebu

Poznat kako po nezaboravnim hitovima tako i po burnom privatnom životu, Rod Stewart nesumnjivo je ime koje je od prvog trenutka izazvalo golem interes publike i medija u Hrvatskoj i zemljama regije, a rezultati nisu razočarali. Prepuna dvorana i oduševljen pljesak publike najbolji su dokaz ove tvrdnje, poručuje organizator koncerta:

„Pomalo smo nostalgični nakon što je ovaj dugoočekivani koncert završio, no atmosfera i ukupan dojam nastupa su takvi da ćemo Sir Roda još dugo pamtiti. Nakon svega mogu samo zahvaliti njegovom menadžmentu na uspješnoj suradnji te im poručiti da se nadamo skorom ponovnom dolasku u Hrvatsku“, izjavio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Rod Stewart, Arena Zagreb

Iako novi koncert u Lijepoj našoj još uvijek nije u planu, pjevačev ponovni dolazak svakako jest. Doduše, ovoga puta u privatnoj ulozi. Kako je najavio, već ovog ljeta s obitelji će posjetiti hrvatsku obalu te uživati u prirodnim ljepotama i jedrenju.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori