Novi glazbeni festival u Poreču

Novi glazbeni festival u Poreču

Istarski glazbeni spektakl, RISE UP POREČ MUSIC FESTIVAL, najavljen je za drugi vikend lipnja 2017. Organizatori vam ovim festivalom pripremaju prekrasnu glazbenu poslasticu, dvodnevni glazbeni festival sa zadivljujućom kulisom, vizurom starog grada, koji će biti jedinstveni ljetni party spektakl koji se ne propušta.

Na Poreč Rise Up festivalu, koji će se održati 09. i 10. lipnja 2017., na platou Peškera u Poreču moći ćete poslušati glazbu koja živi u simbiozi s ljetom i morem, pa će Istra opet postati najveća glazbena pozornica i središte plesa i zabave te pod predivnim porečkim nebom ugostiti brojne zvijezde: John Newman, Rudimental, Roger Sanchez, Faithless DJ set by Sister Bliss, Icona Pop, Redfoo ex LMFAO i Stereo MC’s.

John Newman

John Newman

 

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl će se moći kupiti putem sustava Eventim te u poslovnicama agencija Kompas i Atlas u Hrvatskoj i Sloveniji. Više informacija o paketima ulaznica možete pronaći na službenoj stranici festivala Rise Up Poreč.

Trebate li uz ulaznicu i smještaj, glavni sponzor festivala Laguna Poreč, pripremila je popust od 70% na ulaznicu, ako kod njih rezervirate smještaj. Prvih 1 000 Early Bird ulaznica za Poreč Rise Up festival 2017. mogu se kupiti od 31. ožujka po 25 % povoljnijoj cijeni, što iznosi 195 kuna za jedan dan, odnosno 299 kuna za oba dana festivala.

Osim generalnog sponzora Lagune Poreč, Rise Up festival podržali su i TZ Poreč, TZ Funtana, TZ Istarske županije i Atlas, a sve detalje možete saznati na Facebook stranici.

Učitati još
Zatvori