Prvi u nizu Yammat rođendanskih partyja rasprodan u 4 dana

Prvi u nizu Yammat rođendanskih
partyja rasprodan u 4 dana

!!! sold out

Iznimno velik interes za prvim u nizu Yammat Loves – fueled by Cockta rođendanskih partyja rezultirao je činjenicom da su ulaznice za Yammat Loves Chk Chk Chk party u Tucmanu 06. travnja u samo četiri dana prodaje – planule.

Yammat slavi rođendan

S obzirom na izvrsne reakcije na Tucman, iz Yammata najavljuju veliki Yammat Loves New York party 21.travnja u Laubi. Bit će to sjajan audiovizualni doživljaj u kojem ćemo na jednu noć povezati New York, Ibizu i Zagreb – naime, glazbene temelje i korijene Manhattana i Afrike pažljivo ćemo začiniti vizualnim prstohvatima Cirque Du Soleila, te uz pomno birane vrhunske glazbene selektore dočarati plesnu zabavu svjetskog kalibra u Zagrebu, barem na jednu noć – otkriva Alen Balen, glavni urednik i direktor Yammata.

DSCF7661

U međuvremenu Vas vodimo iza kulisa prošlogodišnjeg Yammatova 3 fueled by Cockta u filmu kojega redateljski potpisuje Andrea Buča, otkrivajući kako se priprema i realizira Yammatov najpoznatiji, sada već legendarni zagrebački tulum – Yammatovo.

Svima koji su ostali bez ulaznica za Yammat Loves Chk Chk Chk na raspolaganju ostaje Yammatov radijski program na 102.5 MHz ili yammat.fm u kojem će najbrži i najsretniji putem nagradnih igara biti u prilici osigurati poneko mjesto u Tucmanu, ali i na sljedećem Yammat Loves New York partyju, za kojega detalji slijede uskoro i kod nas.

Učitati još
Zatvori