Popularni Artan Lili dolazi u Tvornicu kulture

Popularni Artan Lili dolazi u
Tvornicu kulture

Sjajan beogradski noise-pop bend ARTAN LILI dolazi u Tvornicu kulture u petak 13. ožujka 2020.

Reizdanje dva kultna albuma

Grupa će predstaviti reizdanje prva 2 već kultna albuma na CDu za Croatia Records, 5 novih singlova sa albuma “III” kao i svoj audio-vizualni show u režiji poznatog VJ-a Izvanrednog Boba. Kao gošće na koncertu će nastupiti PLAYGROUND HUSTLE, duo iz Zagreba koji spaja mračnu elektroniku s eksperimentalnim repom!

Novi Artan Lili pred nama

Artan Lili dosad su objavili čak pet singlova i spotova s novog, trećeg studijskog albuma “III”. Sve zvuči i izgleda sjajno i jedva čekamo da ih premijerno izvedemo pred zagrebačkom publikom, euforično izjavljuje frontmen Bojan Slačala. Kompletan audio-vizualni show bend je već testirao na domaćem terenu u Beogradu, a sada ga po prvi puta donose u Zagreb.

Grupa s najviše koncerata na ovim prostorima

Prepoznatljiv i zarazni noise pop zvuk benda, odličan vizualni identitet i tekstovi koji su angažirani, nježni i razumljivi, te nikako površni, čine Artan Lili. Bez sumnje jedan od najčešće spominjanih bendova u regiji posljednjih godina, zavrijedili su svoje pozicije među novim snagama domaće i regionalne glazbene scene

Bend je u prošlom posjetu Tvornici rasprodao Mali pogon, a ovoga puta se Artan Lili vraćaju u Veliki pogon. Kritika prepoznaje maksimum koji daju na pozornici, nazivaju ih nečim najzanimljivijim iz regije i predviđaju da će se još njihovu zaraznu glazbu još čuti. Prva prilika je 13. ožujka s novim materijalima i uz veliki audio-vizualni show.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori