Uživajte u spektakularnim nastupima super zvijezda na najvećem virtualnom festivalu PlayOn Fest

Uživajte u spektakularnim nastupima super zvijezda na najvećem virtualnom festivalu PlayOn Fest

Pridružite se ovog petka u 18 sati spektakularnom trodnevnom virtualnom festival PlayOn Fest i uživajte cijeli vikend u koncertnim nastupima najvećih glazbenih zvijezda.

Ravno s pozornica Coachelle, Lollapalooze, Primavere

Spektakularni nastupi superzvijezda održani na pozornicama kultnih svjetskih festivala Coachella, Lollapalooza, Bonnaroo, Primavera Sound, Rock In Rio i brojnih drugih prikazivat će se od petka, 24. travnja do nedjelje, 26. travnja. Postavu virtualnog festivala čini više od 65 glazbenika s A-liste. Nastupit će Ed Sheeran, Cardi B, Coldplay, Gucci Mane, Portugal. The Man, Bruno Mars, Stereophonics, Twenty One Pilots, Lil Uzi Vert, Bebe Rhexa, Roddy Ricch, Panic At The Disco, Janelle Monáe, Green Day, Ava Max, Slipknot, David Guetta i brojni drugi! Svi prihodi prikupljeni tijekom ovog glazbenog događanja bit će proslijeđeni Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji . Kao i zakladi za borbu protiv COVID-19 pod vodstvom UN-a.

LL COOL J otvara festival

Virtualni festival PlayOn Fest otvara se ovog petka nastupom poznatog repera i glumca LL COOL J-a u 18 sati po lokalnom . Prenosit će se uživo od 24. do 26. travnja, u trajanju od 72 sata, isključivo putem Songkickovog YouTube kanala.

Gledatelje se potiče na donacije

Warner Music Group je također pokrenuo pretprodaju ekskluzivnog PlayOn Fest mercha . Sav prihod namijenjen je fondu za borbu protiv COVID-19. Pored toga, gledatelje će se tijekom trodnevnog događanja poticati na donacije koje će podržati rad Svjetske zdravstvene organizacije u pronalaženju i razumijevanju širenja virusa. Sve to kako bi se osiguralo da pacijenti dobiju potrebnu njegu i da zaposleni u zdravstvu prije svega dobiju osnovne zalihe i informacije. Cilj je i da se ubrza razvoj cjepiva i liječenja za sve one kojima je potrebno.

Cardi B poručila: Ne igrajte se!

Dobitnica Grammyja, popularna reperica Cardi B poručila je fanovima: “Ne igrajte se! Uključite se u PlayOn Fest od 24. do 26. travnja i pomozite nam da prikupimo novac za Svjetsku zdravstvenu organizaciju. Tako bi se pojačala sredstva za pomoć zemljama zahvaćenima pandemijom COVID-19. Hvala svim zdravstvenim radnicima koji su posvećeni pomaganju oboljelima i spašavanju života! Pazite na sebe!”

Foto: PR

Učitati još
Zatvori