Bad Daughter predstavlja ‘Bite Your Tongue’, prvi singl s novog albuma
Bad Daughter predstavlja ‘Bite Your Tongue’, prvi singl s novog albuma

Bad Daughter predstavlja ‘Bite Your Tongue’, prvi singl s novog albuma

Bad Daughter objavila je novi singl Bite Your Tongue, uz prateći spot, koji će se naći na njenom drugom albumu.

Bite Your Tongue vrlo jednostavno priča o partnerima koji ne znaju kada treba zašutjeti, poručuje Bad Daughter, tj. Dunja Ercegović koja potpisuje tekst i glazbu, dok je za aranžman, produkciju i miks zaslužan Leonard Klaić, za mastering Filip Motovunski, a kao prateći vokal je gostovala Mateja Majerle.

Spot je sniman na promociji nagrađivanog debitantskog albuma Let Me Panic u zagrebačkom pogonu Jedinstvo, snimatelji su Daniel Gjurček i Hrvoje Baudoin koji je zaslužan i za montažu dok je majstor rasvjete Andrija Santro. Video pokazuje amosferu na premijernom koncertu gdje je pjesma Bite Your Tounge premijerno izvedena, a riječ je o prvom singlu s nadolazećeg albuma.

Nakon sjajnog albuma prvijenca, Bad Daughter brzo i kreativno nastavlja dalje, a novi singl uvod je u drugi album.

bad daughter

Nakon što je više od 40 domaćih urednika i novinara Let Me Panic skupno izabralo za album 2021. godine, uslijedilo je i priznanje regionalne udruge nezavisnih diskografa RUNDA za najbolji regionalni album. Na Rock&Off nagradama je Bad Daughter osvojila one za album godine i Pop&Off izvođača godine, kao i nagradu Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu.

Dunja Ercegović, koja je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, kroz projekt Bad Daughter poigrava se unutar granica indie pop žanra dajući mu nešto tamniju, ali plesnu i pitku viziju. Najnoviji singl Bite Your Tongue dostupan je na svim streaming servisima.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori