Nova pjesma koja će zasjesti na prvo mjesto svih ljestvica slušanosti

Nova pjesma koja će zasjesti na prvo
mjesto svih ljestvica slušanosti

Na dan žena, koje čine velik dio njegove publike, jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika- Petar Grašo predstavio je novu pjesmu. Dugo očekivani hit pod nazivom ‘Voli me’ sigurno će zavladati svim radijskim postajama.

Njegove pjesme bez zasjedaju na prvo mjesto svih ljestvica slušanosti i široko su prihvaćene od strane publike. No, bez obzira na talent to ne bi bilo moguće bez njegovoj tima. Tako su se Vjekoslava i Tonči Huljić, uz Grašu, ponovno okupili i napisali novu pjesmu.

Petar Grašo – Voli me

Nova pjesma osvojila je srca diljem regije, a refren je špica serije ‘Pogrešan čovjek’ koju ste vjerojatno primijetili na Tv-u. Nakon brojnih upita publike, Petar Grašo konačno ju je dovršio, a ovih dana u Splitu se snimao i spot. Sve je snimano kao tako zvani ‘one take spot’ ili snimanje u jednom kadru, a u ekipi je bilo 40-ak ljudi. Spot je sniman u režiji Vojana Koceića. Zapratite Petra na službenom Instagram profilu i uvijek budite u toku o novim zbivanjima.

Poznati glazbenik istaknuo je da ako bi morao pjesmu opisati u nekoliko riječi to bi bile: ležerna, mediteranska, dugotrajna. Između ostaloga, nosi i lijepu poruku da sebe, a i druge volimo onakve kakve jesmo, i da u čovjeku uvijek postoji nešto dobro. Petar Grašo želio bi da ova pjesma kao i svaka, bude ljudima kao dobro vino- da vremenom dobiva na kvaliteti i da se ljudi uz nju dobro osjećaju.

Foto: PR, YouTube

Učitati još
Zatvori