Pravo je vrijeme da upoznate Pavu – kantautoricu prekrasnog glasa i Osmijeha
Pravo je vrijeme da upoznate Pavu – kantautoricu prekrasnog glasa i Osmijeha

Pravo je vrijeme da upoznate Pavu – kantautoricu prekrasnog glasa i Osmijeha

Tepaju joj da je hrvatska Norah Jones, njezine autorske pjesme našle su se na top ljestvicama, profesorica je pjevanja i klavira u najelitnijoj glazbenoj školi, prošle je godine objavila od kritike i publike hvaljen debitantski album koji joj je donio i prve nagrade, a upravo je najavila koncert u Tvornici kulture 15. lipnja.

Ona je Pava Ravenšćak, poznatija kao Pava. Ovih dana radijski eter preplavila je njezina nova pjesma, jednako zarazna kao i njen osmijeh. Upravo Osmijeh ime je Pavine ohrabrujuće himne za sve koji pred ovo ljeto razbijaju glavu velikim planovima.

Ova catchy pop-funk poslastica je i najava njezinog zagrebačkog koncerta, a svi koji su Pavu ikada poslušali uživo njezin nastup neće propustiti jer znaju o kakvom se dragulju radi. Osim u Tvornici kulture, u nastavku godine ovu pjevačicu fenomenalnog glasa u pratnji šesteročlanog benda možete uhvatiti na brojnim ljetnim pozornicama, a zatim na Varaždinskom adventu.

Osmijehočuvarica Pava dobro je poznata svim gledateljima A-strane, koja kroz dugogodišnje emitiranje skreće pažnju na najveće mlade nade, nastupala je u bendu Vinka Ćemeraša, a u brojnim zborovima i klapama brusila je pjevačke vještine koje sada prenosi na svoje učenike u glazbenoj školi Husar & Tomčić. Osim u školi, s cijenjenom vokalisticom Ivanom Husar često dijeli binu na brojnim eventima.

Kako biste se i uvjerili u to da je Pava zbilja live atrakcija možete poslušati njezin live album Prvi koraci iz kluba Sax! koji je na koncertnoj promociji napunila do zadnjeg mjesta.

Da Pava živi glazbu 24/7 pokazuje i to da je njezin životni partner Đuro Ravenšćak, također pjevač, kantautor i vrsni producent. Osim što je zaslužan za Pavinu zvučnu sliku, Đuro također gradi svoju glazbenu priču i priprema debitantski album. Glazbeni par često zajedno nastupa što im zasigurno olakšava logističke i financijske brige koje prate brojne nastupe.

Ono što sa sigurnošću možemo reći je to da Pavu čeka plodonosna godina puna autorske glazbe koju jedva čeka podijeliti sa sve većom publikom koju oko sebe okuplja. Nemojte propustiti koncert Pave i benda u Malom pogonu Tvornice kulture 15. lipnja, ovo je najbolja prilika da se kasnije možete hvaliti kako pratite Pavu još od koncerta u Tvornici.

A do tada uživajte u njezinom Osmijehu.

Foto: Ivana Majnarić, Matija Režek, Zvonimir Terkeš

Učitati još
Zatvori