Parni Valjak predstavio je svoj treći singl ove godine, ljubavni Sad kad znaš
Parni Valjak predstavio je svoj treći singl ove godine, ljubavni Sad kad znaš

Parni Valjak predstavio je svoj treći singl
ove godine, ljubavni Sad kad znaš

Parni Valjak po treći put ove godine predstavlja novu pjesmu. Naslova Sad kad znaš, riječ je o njihovom novom singlu s pjevačem Igorom Drvenkarom. Time nastavljaju postepeno predstavljati autorski materijal koji će oblikovati i u novi studijski album.

Parni valjak

Treći singl ove godine

Za razliku od prva dva, ova je ljubavna, kratko otkriva Husein Hasanefendić Hus. Njegov prepoznatljivi autorski potpis nosi i nova pjesma benda. Za Parni Valjak ovo je treći po redu novi singl od ovog proljeća, kada su sa svojom publikom podijelili kako nastavljaju s radom te da im se pridružuje pjevač Igor Drvenkar. Tada su kao prvi zajednički singl objavili pjesmu Moja glava moja pravila, a zatim je uslijedila i Bogati će pobjeći na Mars. Obje pjesme naišle su na izvrstan prijem kod publike, kao i u radijskom eteru, gdje su tjednima bile dio HR Top 40 liste.

Parni valjak

Nova pjesma Sad kad znaš objavljena je u izdanju Croatia Records. Njen prateći videospot ponovno nosi redateljski potpis zagrebačkog fotografa i redatelja Dinka Čvorića – Doringa. On sa svojim kreativnim timom stoji i iza spotova za prva dva ovogodišnja singla Parnog Valjka.

Novo poglavlje Parnog Valjka naišlo je na snažnu podršku kod njihove vjerne publike. To se posebno istaknulo u nizu koncerata koje je bend održao ove godine. Da nakon skoro 50 godina rada njihova koncertna snaga ne jenjava, bend je pokazao kroz 20-ak rasprodanih koncerata diljem regije.

Parni valjak

Oduševili rasprodanu Tvornicu

U okviru klupske turneje su nastupili u Zadru, Ljubljani, Rijeci i Mariboru, a održali su niz festivalskih i open-air koncerata, poput onih u Puli, Šibeniku, Podgorici, Kragujevcu, Karlovcu, Poreču, Varaždinu… Posljednji u nizu bili su rasprodani koncerti u Zagrebu, gdje su početkom listopada oduševili Tvornicu kulture, a vrhunsku atmosferu priredili su i na nedavna dva samostalna klupska koncerta u Beogradu, 8. i 9. studenog u BitefArtCafeu.

Uz novu autorsku pjesmu te potvrdu kako marljivo rade i na novom studijskom albumu, Parni Valjak nastavlja i svoju koncertnu aktivnost, jer kako i sami kažu – “bez svirke gube svoj smisao”. Prvi u nizu sljedećih nastupa je onaj 25. studenog u Čakovcu, a ulaznice su dostupne putem sustava Entrio.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori