Najbolje božićne pjesme koje slušamo na repeat ovih blagdana

Najbolje božićne pjesme koje slušamo
na repeat ovih blagdana

Službeno je počelo odbrojavanje do najljepšeg dana u godini. Božić nam je sve bliže, a kako možemo bolje započeti pripreme nego s omiljenim božićnim pjesmama. Čut ćete ih dok ste u kupovini i gotovo svaki put kada uključite TV ili radio. Uz božićne pjesme, svijet se čini ljepšim mjestom. Božićno drvce, ukrasi, snijeg, dragi ljudi, topao dom, mir, ljubav, zdravlje, bogat jelovnik, božićna glazba i filmovi – sve je ono što si priželjkujemo u magičnom razdoblju prosinca.

Hitovi se slušaju uvijek

Nikad nije prerano za božićne pjesme, koje nas svaki put iznova uspiju podsjetiti na prave vrijednosti, na blagost, pjesme zbog kojih se uvijek osjećamo malo bolje, mrvicu toplije, nijansu razdraganije. Postoje klasične božićne pjesme koje odgovaraju svačijem ukusu i nikada nam ne mogu dosaditi. Poput Earthe Kitt i njezinog božićnog hita – Santa Baby, Martinov Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! ili Jingle Bell Rock kojeg je davne 1957. prvi put izveo Bobby Helms. A kad sve drugo zakaže, uvijek se možete osloniti na pravu božićnu kraljicu – Mariah Carey i Whama!, čije su božićne pjesme toliko općeprihvaćene u pop kulturi da vjerojatno znate sve riječi, a da o tome niti ne razmišljate.

Carly Rae Jepsen, Liam Payne, Dolly Parton i mnogi drugi, ove se sezone natječu za sam vrh najbolje božićne pjesme koja će se pjevušiti i narednih godina. Hoće li u tome uspjeti? Ne možemo to predvidjeti, ali smo sigurni da će vam pružiti prijeko potrebno veselje.

Carly Rae Jepsen – It’s Not Christmas Till Somebody Cries

Lil Nas X – Holiday

Meghan Trainor – Holidays ft. Earth, Wind & Fire

Blossoms – It’s Going To Be A Cold Winter

Kelly Clarkson and Brett Eldredge – Under The Mistletoe

Ava Max – Christmas Without You

Liam Payne, Dixie D’Amelio – Naughty List

Dolly Parton – Christmas Is ft. Miley Cyrus

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori