Ovi glazbenici će nas razveseliti albumima u 2022.

Ovi glazbenici će nas
razveseliti albumima u 2022.

2022. bi po mnogočemu bi mogla biti zanimljiva godina. Čini nam se kako bi se mnogo toga napokon moglo vratiti u normalu, a svijet polako, ali sigurno počeo kretati u nekom novom smjeru sličnijem onom na kojeg smo navikli. Tako će, čini se, biti i u svijetu glazbe. Mnogi glazbenici upravo su godinu iza nas iskoristili kako bi se zatvorili u svoje studije i radili na novim materijalima, a sve će ti čini se rezultirati albumima koji bi mogli obilježiti 2022. Tko je sve zasukao rukave i čije bismo nove albume mogli slušati čak i nakon nekoliko godina, donosimo u kratkom popisu.

The Weekend

The Weekend je krajem ove godine objavio da je njegov novi album “The Dawn” spreman i da se na njemu samo trebaju “popeglati” još neke sitnice. Datum objave mogli bi doznati vrlo skoro.

Arctic Monkeys

2022. će biti i godina Arctic Monkeysa. Na ljeto je planirana objava njihovog novog albuma. Odlaze i na veliku svjetsku turneju na kojoj ćemo ih imati priliku slušati i kod nas.

The Lumineers

The Lumineers bi novi album Brightside trebali objaviti vrlo skoro, već 14. siječnja. Sudeći prema pričanju benda ovo će biti njihovo najdraže i najspektakularnije glazbeno djelo.

Beyonce

Iako se još ne zna točan datum, a ni ime novog albuma jedne od najpopularnijih pjevačica svijeta, itekako je izvjesno da ćemo mu se veseliti upravo u godini u koju smo zakoračili. Beyonce radi na sedmom albumu, prvom nakon 2016.

Rihana

Rihana je još jedna dama koja bi nas u 2022. mogla počastiti glazbenom poslasticom u obliku novog albuma. Jedino što Rihana najavljuje je to da će album biti potpuno drugačiji od svega onog što smo navikli čuti od nje, jer se potpuno bacila u eksperimentiranje. Upravo zbog toga jedva ga čekamo.

Avril Lavigne

Krajem ove godine najpoznatija američka sk8er girl novim singlom “Bite Me” najavila je povratak na glazbenu scenu. Sudeći prema stalnim pojavljivanjima i najavama objava novog materijala čini nam se kako bi ovo mogla biti njezina godina.

Kendrick Lamar

I za Kendricka Lamara 2022. će biti godina u kojem će nas počastiti novim albumom. Iako još nije poznato kako će se zvati i kada točno izlazi, zna se da će njegov peti album biti refleksija njegove 17-to godišnje karijere.

Foto: Profimedia, Unsplash

Učitati još
Zatvori