Olivia Rodrigo počela je raditi na drugom albumu, evo što znamo
Olivia Rodrigo počela je raditi na drugom albumu, evo što znamo

Olivia Rodrigo počela je raditi na
drugom albumu, evo što znamo

Došla je potvrda da Olivia Rodrigo radi na drugom albumu.  Tvrdi da ga radi opušteno i da uživa u cijelom procesu,  bez pritiska. Treba još vidjeti hoće li uspjeti nadmašiti popularnost prvijenca SOUR.

U jednu stvar smo sigurni – Olivia Rodrigo definitivno nije one hit wonder izvođač. Naprotiv, jako je kvalitetna kao cijeli paket i za suradnike je izabrala odličan tim ljudi. Publika je obožava, vratila je novi/stari glazbeni smjer i što je najvažnije, vjerujemo joj. Vjerujemo joj kad pati, vjerujemo joj kad je ljubomorna, kao i kada kaže da nije očekivala ovako veliki uspjeh u  tako kratkom vremenu. Hoće li postići isti uspjeh kao kada je izašla pjesma Drivers licence, uskoro bi trebali saznati.

Album #2: Sve što znamo do sad

Ono što sigurno znamo za sada, Olivia je službeno ušla u studio. Sliku iz studija na Instagram storyju podijelio je njezin prijatelj i suradnik Dan Nigro prošli tjedan. Kojom dinamikom će ovaj duo raditi ovisi o inspiraciji, ali neke pjesme je Olivia već napisala.

Olivia Rodrigo
Profimedia

Za magazin Billboard izjavila je da ipak osjeća mali pritisak s obzirom na uspjeh prošlog albuma, ali da se osjeća opušteno dok radi na novom. Ono što sigurno za sada zna je ime, to jest kako će se drugi album zvati. To još nije otkrila.

Ako se vodimo njezinom starom logikom, prošle je godine izbacila 2-3 singla prije službenog izdavanja albuma. Postoji mogućnost da će to i sada biti slučaj, i da novi singl već čeka spreman.

Foto: Profimedia; Instagram

Članak je preuzet sa Journal.rs.

Učitati još
Zatvori