Novi hit Nine Badrić kojim je osvojila regiju dobio je i svoj spot

Novi hit Nine Badrić kojim je osvojila
regiju dobio je i svoj spot

Uoči velikog koncerta 7. ožujka u zagrebačkoj Areni, Nina Badrić je objavila video spot za pjesmu Ratujem s tugom.

Redatelj Darko Drinovac osmislio je spot koji se bazira isključivo na Nininoj emociji. Nina Badrić licem priča svoju priču i vodi gledatelje kroz temu pjesme. Nina je izuzetno karizmatična i talentirana za glumu tako da je snimanje bilo lako i lijepo. Nadam se da će se ljudima svidjeti naš jednostavan i nepretenciozan, a opet izuzetno emotivan video spot, izjavio je Drinovac.

Nina je već na početku godine imala razloga za slavlje – pjesma Ratujem s tugom našla se odmah pri vrhu svih top ljestvica, dobitnica je regionalne nagrade Music Awards Ceremony za najboljeg ženskog izvođača.

Osim nove pjesme, Arenu će ispuniti Ninini hitovi uz koje su odrastale generacije, počevši od Ja za ljubav neću moliti, Trebam te, Ja sam vlak, preko Čarobno jutro, Takvi kao ti, Nek ti bude kao meni do Dat će nam bog, Dani i godine, Rekao si.  Nabrojani niz samo je mali dio onog što se sprema u Areni, no već sami nazivi pjesama evociraju sve one trenutke i godine koje su Ninine pjesme obojale, važnim momentima dale svoj pečat. Svi skupljeni i proživljeni osjećaji te sjećanja kuliminirat će 7. ožujka 2020. u  Areni Zagreb uz Ninu!

Ulaznice možete kupiti ovdje.


Učitati još
Zatvori