Nicki Minaj najavila svoj dokumentarac novim teaserom
Nicki Minaj najavila svoj dokumentarac novim teaserom

Nicki Minaj najavila svoj
dokumentarac novim teaserom

Ovih dana Nicki Minaj odlučila je obradovati svoju vojsku obožavatelja informacijama o onome što ih sve čeka, a najavila je i svoj novi dokumentarac koji uskoro izlazi. Samo nekoliko dana prije ovoga, objavila je da se vraća Queen Radio, kao i da izlazi njen novi singl Freaky Girl. Dokumentarac Nicki u šest dijelova prikazat će razvoj karijere Nicki Minaj, od ranih dana do njene zaslužene titule kraljice repa.

They need rappers like me

Teaser za ovaj dokumentarac objavila je na svojim društvenim mrežama, čime je, očekivano, izazvala prilične reakcije svojih vjernih  obožavatelja. Trailer za Nicki počinje scenom mlade Minaj koja repa i prisjeća se svog početka u glazbenom svijetu. Čujemo je kako kaže: „Ženski reperi nisu baš bili na listi u to vrijeme. Borim se za djevojke koje nikada nisu mislile da mogu pobijediti.”

„Neke stvari su toliko osobne da je to zastrašujuće. Ovo neće biti slično ničemu što ste ranije imali prilike vidjeti i potrebno mi je da se s njime postupa pažljivo“ – rekla je Nicki Minaj o dokumentarcu.

 

Nepokolebljiva Nicki

Osim što je jedna od najistaknutijih ličnosti u svijetu glazbe, Nicki Minaj se etablirala kao žena koja je neustrašiva i spremna na sve izazove. Prije nekoliko godina, svjedočili smo nečemu što nam je možda poznato kao Nicki Hate Train – trend koji je prošao kroz glazbenu industriju kao konstantni napadi na Nickinu osobnost i karijeru.

Njeni vjerni fanovi poznati kao The barbz neumorno su branili svoju miljenicu sve dok se trend nije zaustavio. Naravno, mnogo više od toga potrebno je kako bi se osobnost Nicki Minaj uzdrmala, stoga njena neosporna titula kraljice repa i dalje stoji čvrsto i staloženo.

Queen Radio

Počevši od kolovoza 2018. godine, Queen Radio je bila emisija koja je nastala kao promocija Nickinog 4. istoimenog studijskog albuma Queen i debitirala je dan prije objavljivanja. Tu se Nicki upuštala u nefiltriran razgovor i šale sa svojim fanovima, uz to što je redovno dovodila posebne goste u svoje emisije kao što su Alicia Keys, Ariana Grande i Tyga.

Povratak Queen radija 11. kolovoza, objavljivanje singla Freaky Girl 12. kolovoza i predstojeći dokumentarni serijal. Možemo rzaključiti da je Nicki Minaj ozbiljno odlučila da njeni fanovi ovo ljeto imaju potpuno nezaboravno ljetno iskustvo.

Članak je preuzet sa stranice Journal.rs.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori