Nela ima novi singl ‘Ono što ostaje’

Nela ima novi singl ‘Ono što ostaje’

Nela 'Ono što ostaje'

Pjesma koja udružuje dvije dobro poznate hrvatske snage! Nelin vokal zajedno s tekstom i glazbom Nike Turković daju nam savršen spoj zvan “Ono što ostaje”.

Moderna produkcija, sjajan vokal i spot u koji ćete se zaljubiti – to su glavne okosnice novog singla za kojeg možemo reći da je njezina najbolja pjesma dosadašnje karijere. S njom će se predstaviti na Zagrebačkom festivalu koji je odgođen za proljeće, a prije toga otkriva videospot u režiji i produkciji Luke Sepčića i Ane Badurine iz poznatih nam Sestrica.

Nela 'Ono što ostaje'

Ovo je prva takva suradnja Nele i Nike, koje se i prije ove pjesme privatno poznaju i druže. Ovaj moderan spoj ispao je briljantan i možemo reći da do sada najbolje odgovara Nelinom stilu i vokalu. 

“Ono što ostaje za mene je pjesma o usamljenosti, dobro poznatom osjećaju koji je obilježio prošlu godinu. No, usamljenost, kao i ova pjesma, ne traje dugo. Moje srce ubrzano lupa od dana kada sam saznala da sam upala na Zagrebački festival pa sve do sad, kad s nemogućim ponosom mogu po prvi puta nakon više od godinu dana predstaviti i pjesmu i spot”, rekla je Nela i dodala kako je njezin tim u ovim uvjetima i uz sve što nas je pogodilo imao hrabrosti snimiti spot na samom početku godine.

Nela 'Ono što ostaje'

“U biti, snimanje spota svima nam je bio tračak svjetlosti, bijeg u ono što nas najviše veseli – maštu, rad i stvaranje. Uz tim kao što su Nika Turković, Luka i Ana iz produkcije SESTRICE te Vlaho i Miha tj. studio Republika (autori aranžmana i produkcije), sa sigurnošću mogu reći – UŽIVAJTE.”

Ova pjesma naći će se i na Nelinom albumu prvijencu kojeg očekujemo već ovog proljeća.

Nela 'Ono što ostaje'

Photo: Petra Mikšik, redatelj: Luka Sepčić

Učitati još
Zatvori