Natali Dizdar podijelila je s nama svoja tri nova razloga za slavlje

Natali Dizdar podijelila je s nama svoja
tri nova razloga za slavlje

Uoči 36. rođendana Zadranka je diplomirala na studiju Gestalt psihoterapije, a pjesma koju ima s projektom BETI hit je na poljskom radiju.

Trostruko slavlje

Nekoliko dana prije 36. rođendana zadarska glazbenica Natali Dizdar već je počela sa slavljem. Razlog je bio višestruk, osim rođendana slavila je novu diplomu, ali i uspjeh projekta BETI na inozemnom tržištu. Naime, nakon pet godina studiranja, diplomirala je Gestalt psihoterapiju i u rodnom Zadru u društvu najmilijih proslavila je svoje novo zvanje.

“Nakon pet godina studiranja i rada konačno sam diplomirala četverogodišnju edukaciju za Gestalt psihoterapeuta pri institutu Psihika. To je nekako bio logičan nastavak mog školovanja koje sam negdje uvijek imala u planu još otkako sam diplomirala socijalnu pedagogiju na edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu. Gestalt je zapravo, osim što je jedan od vodećih psihoterapijskih smjerova i filozofija, i svojevrsni odgovor na problematiku društva u kojem danas živimo tako da se s ovom novom diplomom osjećam vrlo osuvremenjenom.” – rekla nam je Natali.

Inozemna karijera s novim projektom

Natali je s projektom BETI s kojim ima aktualni singl Slobodna postigla velik uspjeh na inozemnom tržištu, pogotovo u Poljskoj, gdje je redovito na prvim mjestima lokalnih radio postaja. “Mi smo jako zadovoljni, pjesma je već mjesecima na visokim mjestima relevantnih top ljestvica, a nadam se da ćemo je uskoro moći negdje i zasvirati i rasplesati sve one kojima se sviđa. Što se tiče glazbe BETI završava svoj EP, a osim toga radim paralelno i EP za svoju samostalnu karijeru koji bi trebao izaći početkom sljedeće godine. Nadam se koncertima i živom kontaktu s publikom a u međuvremenu radim Gestalt sa svojim klijentima i pazim na svoje fizičko i mentalno zdravlje u ovim izazovnim i zahtjevnim vremenima”, zaključuje Natali.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori