Najdulji doček 2020. godine na EU Adventu uz Felvera i Zuzu

Najdulji doček 2020. godine na EU
Adventu uz Felvera i Zuzu

EU Advent imat će najdulji doček Nove godine s početkom već u 11 sati. Jamac sjajne zabave i maratonskog plesa uz Antonija Zuzu bit će Marijan Felver, jedan od očeva domaće klupske scene, kojeg ovih dana viđamo na EU Adventu i u drugoj ulozi.

Urednik si programa Social Grilling, novog koncepta na Adventu, koji je ugostio brojna ugledna imena iz javnog života. Kako si zadovoljan roštiljanjem?

Jako sam zadovoljan. Bilo je za sviju ponešto, znači sirovog, pečenog i prepečenog! Mislim da nitko nije ostao gladan.

Slijedi nam i novogodišnji maraton. Kako ćeš se pripremiti za 15-satnu svirku na Europskom trgu?

Pa zapravo se pripremam cijelo vrijeme. Stalno negdje puštam muziku, a na EU trgu sam proboravio i dobar dio (pred)novogodišnjeg vremena, pa je i to bila svojevrsna priprema u novogodišnji maraton.

Zuza i ti se već dobro poznajete. Što ćete nam složiti na Silvestrovo?

Različitosti su nam tako dobro postavljene, da nas prostor u koji jedan drugog uguramo nadopunjujući se svakom sljedećom izabranom pjesmom toliko iznenađuje da se nemamo šanse opustiti i postati dosadni.

Kako ocjenjuješ godinu na izmaku i što očekuješ od nastupajuće?

Zadovoljan sam. Godina je bila raznobojna, a to mi je važno. Očekujem da će iduća još za koju nijansu biti bolja!

Antonio Zuza poznata je faca iz noćnog života kojeg na EU Adventu možete zateći kako pušta muziku ili kuha u njegovoj kućici Bora. U pauzi spremanja novih izdanja njegove ugledne etikete Imogen Recordings, Antonio priprema s Felverom novogodišnji 15-satni glazbeni maraton za najplesniji doček na Europskom trgu.

Nedjeljama se družimo s tobom uz Kontrapunkt i Imogen, a nastupaš i za Novu godinu. Kako se zabavljaš na EU Adventu?

Nedjelje su mi posebno drage za sviranje. Tada uspijem ispuštati sve ono za što ljudi u klubu nemaju strpljenja, dok za Novu godinu Felver i ja pripremamo nešto na čemu radimo zadnjih godinu dana. Veselim se tom b2b…bit će to jedan maraton klupske mjuze. Mislim da je ove godine EU Advent pokazao kakav program treba biti u metropoli kao što je Zagreb.

Što se novog kuha u tvom Imogen Recordingsu?

Imogen je jedna posebna priča. Nadolazeća izdanja koja nas očekuju su spremna i mislim da će muzički obilježiti 2020. Nastupajuća godina je peta otkako smo se Ilija i ja upustili u priču i mislim da predstavlja prijelomnicu… muzički i privatno.

A što se dobrog kuha na EU Adventu? Tko su Gianna Parmigianna i Toni Mortadella?

Haha…Gianna Parmigianna i Toni Mortadella su popularni dvojac koje svakodnevno možete naći na EU Adventu na Bora kućici uz jos mnogo kvaltetnih stvari koje tamo obitavaju. Oboje su Talijani i misle ozbiljno….

Kakve su tvoje prognoze za novogodišnji tulum i svirku s Felverom?

Prognoza je sunce s puno toplih trenutaka.

Učitati još
Zatvori