Najbolji izlasci ovaj vikend na Adventu

Najbolji izlasci ovaj vikend na Adventu

Nama vikend počinje večeras, a adventska događanja u Zagrebu donose stvarno mnogo sadržaja i ne možemo, a da ovaj vikend ne isplaniramo izlaske u znaku dobre glazbe, pića s prijateljima, a sve pod noćnim nebom Zagreba. Odabir glazbe, bendova koji čine atmosferu često je najbitniji za dobar doživljaj i zato smo odabrali upravo ove dvije adventske destinacije jer će svaki glazbeni znalac i ljubitelji dobrog ritma cijeniti ono što će čuti.

Odlični izvođači, kvalitetni DJ-i i mnogo, mnogo dobrih nota učinit će čak i onima kojima je gužva na otvorenome mrska i kojima niža temperatura kvari doživljaj (tj. oni koji nalaze isprike za izbjegavanje advenstkih događanja u ama baš svemu :)!), ove izlaske odličnima!

Ples i glazba na Trgu s 1000 srca

Na trgu s 1000 srca, Adventu na Europskom trgu, već večeras će sve dočekati super svirka – od 18 sati na rasporedu su Tena & Vid, a od 20 sati live DJ set s Pepi Jogardeom. Subota je rezervirana za White Box od 20 sati, a nedjelja od 19 sati donosi DJ Session Fat Friends.

Fuliranje & svirka na Tomislavcu

Ako se spustite malo niže i dođete do Strossmayerovog trga čeka vas svima poznato Fuliranje. U subotu Fuliranje donosi nastup Queen Tribute banda od 20 sati te Kozmonaut od 23 sata, dok je nedjelja rezervirana za odličnu glazbu by WERFT od 17 sati. U subotu vas na Tomislavcu osim zabavnog klizanja čeka i nastup benda ZGroove od 21 sat.

Učitati još
Zatvori