Najatraktivniji festival u Hrvatskoj vraća se na zagrebačko more

Najatraktivniji festival u Hrvatskoj
vraća se na zagrebačko more

LMF Festival nakon svog prvog uspješnog izdanja ponovno će okupiti i ujediniti istinske zaljubljenike elektronske glazbe na zagrebačkom Jarunu. Posjetitelji iz svih dijelova svijeta na zagrebačkom moru moći će uživati u nastupima velikih svjetskih DJ imena. Nakon prvog uspješnog izdanja, LMF Festival svoju drugu godinu proslavit će od 3. do 5. lipnja 2022. godine na zagrebačkom Jarunu i to s bogatijim programom koji će se održati puna tri dana.

Svjetski DJ-i u tri dana LMF Festivala raspametit će Hrvatsku

Na prvom izdanju festivala u kolovozu ove godine dnevno je popratilo više od 5000 posjetitelja na šest pokretnih pozornica – party kamiona, a u samo 24 sata plesni podij rasplamsao je publiku uz 40 elitnih DJ imena cijeloga svijeta (Marco Carola, Luciano, Claptone, Audiojack, Eli Brown..).
Prisjetimo se kako je program započeo sa šest LMF kamiona koji su krenuli na put oko Jarunskog jezera gdje su se izmjenjivali domaći i strani DJ setovi. Nakon višesatnog kruženja pokretni kamioni zaustavili su se na festivalskom prostoru, na južnoj strani lokacije gdje je bila postavljena spektakularna glavna pozornica. Ovo je prvi festival takvog koncepta u Hrvatskoj i u 2022. godini vraća se u još luđem i impresivnijem tonu.

Let The Music Be Free premijerno na Jarunu:

„Nakon premijernog izdanja LMF-a u Las Vegasu 2019. godine i prvog europskog izdanja ove godine za koje smo odabrali Zagreb kao grad domaćin, možemo reći da definitivno nismo fulali u izboru destinacija ?. Kao što se da naslutiti te dvije destinacije ostat će i nadalje naši gradovi domaćini te će se u narednim godinama festival nastaviti i razvijati u duhu velikih svjetskih festivala. Posebno smo ponosni što ćemo gradu Zagrebu doprinijeti u turističkom i gospodarskom razvoju i promovirati ga u cijelom svijetu kao urbanu destinaciju. Najviše će nam tu pomoći činjenica da dovodimo svjetske mega zvijezde koje prate milijuni obožavatelja diljem svijeta. Na idućem izdanju LMF festivala možete očekivati tri dana uživanja u vrhunskoj glazbi, i puno popratnih sadržaja, koja ćemo uskoro otkriti“.- Izjavio je ovim putem organizator festivala Marijan Gagulić.

Priuštite si dodatni adrenalin, savršen plesni podij i pridružite se LMF obitelji. Prvi val izvođača uskoro će biti objavljen. Rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme kako biste mogli uživati u spektakularnom drugom izdanju LMF-a. Više informacija o festivalu i ulaznicama potražite na službenoj stranici festivala ili na društvenim mrežama.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori