Na Novu godinu We Love Sound donosi dašak svjetskog clubbinga u Zagreb
Na Novu godinu We Love Sound donosi dašak svjetskog clubbinga u Zagreb

Na Novu godinu We Love Sound donosi dašak
svjetskog clubbinga u Zagreb

Još samo nekoliko sati dijeli nas do proslave prvog dana nove godine koji nam pod imenom A New Dawn donosi We Love Sound event brand, uvijek pruživši dašak svjetske klupske atmosfere domaćoj publici.

Organizator koji stoji iza jednog od najpoznatijih techno festivala u svijetu – Sonus festivala, zagrebačkoj publici će ponuditi jedini događaj ovakvog tipa u Hrvatskoj, koji će održati u zagrebačkoj Hali 1. siječnja od 02 sata i nastaviti kroz cijeli prvi novogodišnji dan.

Cjelodnevno uživanje u glazbi

Cjelodnevno uživanje u glazbi i plesu predvodit će talijanska DJ zvijezda Roberto Capuano, regionalne Marko Nastić i Dejan Milićević kao i Japanac sa berlinskom adresom – Yoshitaca. 

Jedan od glavnih izvođača ove posebne proslave za ljubitelje elektroničke glazbe i jedan od omiljenih producenata svjetski poznatog Adam Beyera – Roberto Capuano, prije dolaska u Zagreb poručio je publici: “Vrlo sam uzbuđen povodom mog nastupa prvog dana 2023. godine za We Love Sound obitelj! Očekujem super provod te tim povodom donosim posebno dobru energiju u Zagreb! Zapravo, jedva čekam!”

Na glazbenoj avanturi u Hali će nastupiti ukupno 11 izvođača među kojima je i sama krema domaće DJ scene: DJ Jock, Felver, Kali, Elena Mikac, Ani., Marin Biočić i Mate Čeko. 

Magičan prostor HALE

Glazbenom će spektaklu posebnu čar bez sumnje dati prostor HALE površine veće od 1800 m2, visine sedam metara i s ugrađenim više od 400 elemenata za akustiku. Ima izvrstan sistem ventilacije i upravo za We Love Sound evente bude opremljen s jednim od najboljih sound i light sistema u Hrvatskoj. 

DJ zvijezde, najduži hrvatski party uz zavidno ozvučenje, svjetlosne efekte i bajkovitu scenografiju, We Love Sound party priču A New Dawn izdvajaju od ostalih i pretvaraju u nestrpljivo iščekivano uzbuđenje kojem se jako veselimo. 

Ograničeni broj povoljnijih ulaznica je još dostupan u pretprodaji online putem linka: We Love Sound @ HALA Zagreb – We Love Sound (we-love-sound.com) ili na Entrio prodajnim mjestima. Također, ograničeni broj ulaznica bit će dostupan na samom ulazu u Halu 1. siječnja od 2h ujutro.

Učitati još
Zatvori