Miley Cyrus najavila novu pjesmu tijekom novogodišnjeg koncerta
Miley Cyrus najavila novu pjesmu tijekom novogodišnjeg koncerta

Miley Cyrus najavila novu pjesmu
tijekom novogodišnjeg koncerta

Miley Cyrus iskoristila je priliku i tokom svog novogodišnjeg koncerta Miley’s New Year’s Eve Party objavila prvi teaser za novu pjesmu. Flowers – kako glasi naslov singla, najavljen je za 13. siječanj. Kratak video isječak nakon toga je objavljen na službenim profilima na društvenim mrežama.

Miley je prethodno već nagovijestila da je na pomolu nova glazba. U nekoliko gradova širom svijeta, krajem 2022. godine osvanuli su plakati s jednostavnom porukom: New Year, New Miley. Sada je već jasno da će pjevačica objaviti svoj osmi studijski album u tekućoj godini, iako detalji još uvijek nisu poznati. Na službenoj stranici postavljeno je odbrojavanje do 5. siječnja, kada vjerojatno možemo očekivati još informacija.

Ovo je drugi novogodišnji koncert Miley Cyrus. Prethodno je Miley’s New Year’s Eve Party obilježio doček 2022. godine. Nastup je zabilježio milijunsku gledanost i pozitivne reakcije publike, a tada je, uz Miley, domaćin bio Pete Davidson. Ove godine je tu ulogu preuzela američka country zvijezda i kuma Miley Cyrus – Dolly Parton. Ovaj duo je i zatvorio večer uz jedinstvene izvedbe. Izvele su mashup dvije poznate pjesme – I Will Always Love You, koju u originalu izvodi Whitney Houston, a koju potpisuje Dolly, i hita Miley Cyrus, Wrecking Ball. Osim Partonove, na koncertu su gostovale i Paris Hilton, Sia i mlada američka pjevačica Fletcher.

Učitati još
Zatvori