Michael Bublé rasprodao nastupe u Americi i Kanadi

Michael Bublé rasprodao nastupe
u Americi i Kanadi

Michael Bublé na turneji promovira posljednji, deseti studijski album (“love”), a rasprodane Arene na posljednjoj turneji u Americi i Kanadi dokaz su da s opravdanjem nosi titulu jedne od najvećih zvijezda današnjice. Ovaj veliki umjetnik u svibnju u Birminghamu započinje europski dio turneje u sklopu koje će 16. rujna. 2019. posjetiti i Zagreb.

Bublé u Hrvatsku dolazi u organizaciji Star produkcije, a prvi koncert u domovini svoga djeda imat će u zagrebačkoj Areni. Kanađanin je do sada imao pet uspješnih turneja, no ova šesta “An Evening with Michael Bublé ” posebna je jer se smatra njegovim velikim povratkom na svjetsku senu. Glazbenik je pauzirao tri godine otkako mu je petogodišnjem sinu Noahu dijagnosticiran rak jetre no nakon njegova oporavka odlučio se vratiti pjevanju.

“Tri tjedna sam na turneji, a onda dva tjedna provedem s obitelji u Kanadi. Znam da to nije uobičajeno i da je najbolje odraditi turneju u miru daleko od svih no meni je bolje ovako. Ne bih bio sretan da sam dugo odvojen od obitelji zato me veseli što će me pratiti na nastupima koji slijede”, ističe Bublé.

Michael Bublé će 16. rujna. 2019. posjetiti i Zagreb

Na “povratničkoj turneji”, za koju kažu da je najveća i najzahtjevnija do sada, održat će više od stotinu koncerata. Kako je započela, Michael ne mora brinuti da ga je publika zaboravila jer su se koncerti u Americi i Kanadi rasprodali u pola sata. Na tom uspjehu, kaže Bublé, čestitao mu je i kolega Ed Sheeran.

Michael je poznat kao izvođač koji ne ide često na turneje zato je njegov dolazak u Hrvatsku izazvao navalu obožavatelja u regiji. Koncert kanadske zvijezde u zagrebačkoj Areni rijetka je prilika da uživo pogledate ovog glazbenog velikana, a sudeći prema dosadašnjim nastupima zagarantiran je spektakl koji će biti izvrsna uvertira u bogatu jesensku koncertnu sezonu.

Ulaznice za Bubléov nastup 16. rujna u Areni Zagreb možete nabaviti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Učitati još
Zatvori