Matija Cvek & The Funkensteins priredili su koncert za pamćenje
Matija Cvek & The Funkensteins priredili su koncert za pamćenje

Matija Cvek & The Funkensteins
priredili su koncert za pamćenje

Do zadnjeg mjesta ispunjena Mala dvorana Doma Sportova bila je premala za sve one koji su htjeli uživati u pjesmama Matije Cveka. Matija Cvek, jedan od najtalentiranijih pjevača mlađe generacije, sinoć je stao pred zagrebačku publiku i održao dugoočekivani koncert, za koji se tražila karta više. Da je Matija Cvek zaista miljenik publike dokaz je puna Mala dvorana Doma Sportova, koja je sinoć bila premala za sve one koji su htjeli uživati u Matijinim pjesmama.

Matija Cvek koncert je otvorio pjesmom „Praviš me ludim“, a na prve taktove publika je bačena u energičan ritam. Redali su i drugi hitovi, poput “Ptice”, “Visine”, „Ne moram ni ja“, „Drama“, „Probudi se“, .

Matiji su se na pozornici pridružili Zdenka Kovačiček, s kojom je otpjevao zajednički duet „Tvoje usne“, a nakon nje i Marko Kutlić. Na samom kraju, Matija Cvek i Eni Jurišić otpjevali su ovogodišnji hit „Trebaš li me“, pjesmu koja se ne skida s top ljestvica od trenutka kada je predstavljena.

Besprijekoran vokal, kvalitetne pjesme i posebna emocija kojom ih izvodi, razlozi su zbog kojih je karijera Matije Cveka neprestano u uzlaznoj putanji, zbog čega stoji uz bok najpopularnijim domaćim pop izvođačima.

Sve to prepoznaje i publika, kojoj se Matija Cvek na sinoćnjem koncertu obratio sljedećim riječima: „Hvala vam od srca što ste mi učinili definitivno jednu od najljepših večeri u mom životu! Ovo je neopisivo!“.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori