Koncertna poslastica: Matija Cvek ove subote stiže na Ljetnu pozornicu Opatija
Koncertna poslastica: Matija Cvek ove subote stiže na Ljetnu pozornicu Opatija

Koncertna poslastica: Matija Cvek ove subote
stiže na Ljetnu pozornicu Opatija

Na krilima Porinom nagrađenog debitantskog albuma, Matija Cvek u pratnji svog benda The Funkensteins ove subote, 9. srpnja, dolazi na Ljetnu pozornicu u Opatiji. Kao posebna gošća, na pozornici će mu se pridružiti i Eni Jurišić, s kojom je ostvario izniman duet Trebaš li me, koji već mjesecima ne silazi s radijskih top-lista.

Jedan od vodećih glazbenika nove generacije

U posljednjih nekoliko godina ovaj se glazbenik i autor ističe kao jedno od najbrže rastućih glazbenih imena nove generacije. Svoju uzlaznu putanju započinje već s prvom pjesmom, baladom Visine, kojom osvaja širu publiku, nakon čega slijedi niz uspješnih i zamijećenih singlova poput pop-funk pjesme “Praviš me ludim”, funk poslastice Probudi se, nastale u suradnji sa Sašom Antićem i Mladenom Badovincem iz TBF-a, piano balada Nasloni se s Matijom Dedićem…

Impresivan glazbeni put

Ovaj iznimni glazbenik nastavlja svoj uzlazni glazbeni put, na kojem posebnu čar nose njegovi energični nastupi, ispunjeni funk, pop i R&B zvukom koje donosi sa svojim bendom The Funkensteins. Kao jedna od ključnih koncertnih postaja ovog ljeta bit će im upravo Ljetna pozornica Opatija.

Presretan sam da imam priliku nastupati na jednoj od najljepših pozornica. Uzbuđen sam i vjerujem da će to biti lijepi početak naše male ljetne turneje, otkrio je Matija Cvek.

Kao kruna njegove dosadašnje karijere ističe se debitantski album Izbirljivo i slučajno, objavljen u travnju prošle godine, koji je očarao i publiku i kritiku te se istaknuo kao jedno od ponajboljih pop izdanja domaće glazbene scene. U prilog tome govori i činjenica kako je upravo ovaj album ovogodišnji dobitnik nagrade Porin u kategoriji Najbolji pop album godine, dok je za pjesmu Ptice Matija Cvek nagrađen i Porinom za ​​Najbolju mušku vokalnu izvedbu.

Matija Cvek & The Funkensteins na Ljetnu pozornicu Opatija sa svojim energičnim koncertnim spektaklom stižu ove subote, 9. srpnja. Početak koncerta je u 21 sat, a ulaznice su dostupne u prodaji putem sustava Eventim.

 

Učitati još
Zatvori