Matija Cvek predstavio novu pjesmu “Ne moram ni ja”
Matija Cvek predstavio novu pjesmu “Ne moram ni ja”

Matija Cvek predstavio novu pjesmu
“Ne moram ni ja”

Ovo je godina koja je obilježila karijeru Matije Cveka, vinula ga u visine te ga postavila kao jednog od najtraženijih mladih pop pjevača.

Iza njega su dva osvojena Porina, a pjesma Trebaš li me koju je otpjevao s kolegicom Eni Jurišić i nakon 10 mjeseci radijskog emitiranja još uvijek vlada svim top listama.

Matija Cvek foto by Mislav Žabarović

Ne moram ni ja

Iza Matije Cveka je i vrlo radna ljetna koncertna turneja na kojoj je sa svojim bendom obišao sve veće i manje gradove u Hrvatskoj. Odradio je preko 50 koncerata, a pjesmom Ne moram ni ja koju upravo predstavlja, najavljuje rad na drugom albumu čiji se izlazak očekuje na proljeće iduće godine.

Za novu pjesmu je snimljen i video spot u režiji Luke Sepčića, jednog od najtraženijih redatelja glazbenih spotova. Luka je kroz video spot uspio dočarati fantastičnu atmosferu koju Matija i njegov bend stvaraju na svim koncertima. “Volim kad mi daju slobodu u svojoj kreativnosti i kad imam vrhunski team koji ovakve stvari uspije izvesti i bez kojeg ništa nebi bilo moguće, na ćemo sam zahvalan jer je nekad teško pratiti sve moje ideje”,  rekao je Luka Sepčić.

Matija Cvek&The Funkensteins foto by Mislav Žabarović
Matija Cvek&The Funkensteins foto by Valerio Baranović

Najava velikog koncerta

“S pjesmom Ne moram ni ja ulazimo u novu fazu kreative u kojoj i moj prateći bend igra veliku ulogu. Nadzirani i vođeni dvojicom genijalnih glazbenika i producenata, Ivanom Pešutom i Srđanom Sekulovićem Skansijem, tražimo nova lucidna aranžmanska rješenja, a istovremeno pokušavamo zadržati naš ‘live’ pristup muziciranju koji nas je obilježio i uvelike zbližio s publikom. Veselim se snimanju novog albuma i svim pjesmama koje će uskoro zaživjeti. Hvala Ivanu Vukušiću na gostovanju u video spotu”,  rekao je Matija Cvek.

Pjesmu Ne moram ni ja koju Matija sa svojim bendom već izvodi na svojim live nastupima, zagrebačka publika imat će priliku pjevati s njim na velikom koncertu u Domu sportova koji će se održati 2.12. Do tada je možete poslušati u nastavku:

Foto: Mislav Žabarović, Valerio Baranović

Učitati još
Zatvori