The Voice ima novog miljenika: Gledatelji su oduševljeni 18-godišnjim Martinom
The Voice ima novog miljenika: Gledatelji su oduševljeni 18-godišnjim Martinom

The Voice ima novog miljenika: Gledatelji su
oduševljeni 18-godišnjim Martinom

Trenutno traje četvrta sezona popularnog HRT-ovog glazbeno-natjecateljskog showa The Voice. Nakon blind audicija, nokauta i dvoboja, prošlu subotu krenule su emisije uživo. Od blind audicija, hrvatska javnost poludjela je za mladim Sergejem Božićem. Podsjetimo, on je rasturio na audiciji s pjesmom Bijelog dugmeta, Ružica si bila i osvojio publiku, a i žiri. Njegova audicija daleko prednjači što se tiče broja pregleda na YouTubeu. No, nakon prve emisije uživo, javnost se okrenula jednom drugom mladom izvođaču.

Maturant koji je oduševio svojom ‘starom dušom’

Ako ste gledali The Voice, onda znate da pričamo o 18-godišnjem Martinu Kosovecu koji je publiku i žiri digao na noge s nevjerojatnom izvedbom Tvoja zemlja, Vice Vukova. Martin je zbog te izvedbe osvojio najviše glasova publike u timu Vanna zbog čega je zaslužio automatski prolaz u polufinale, a društvene mreže ne prestaju s oduševljenjem oko ovog mladog i jedinstvenog momka. Sa svojom izvedbom srušio je hrvatski trending na YouTubeu, a do ovog pisanja broji preko 217 tisuća pregleda.

Svi mi koji nikad nismo glasali za nikoga u niti jednoj emisiji na tv-u – ali za Martina i nekoliko puta. Mali je čudo, Netko ovakav se rodi jednom u 100 godina. A mi imamo priliku da ga čujemo, upoznamo, vidimo. Fascinantno!, Bez ikakve dvojbe, za mene je ovo nastup sezone, ako ne i svih dosadašnjih sezona, samo su neki od komentara ispod njegove izvedbe. Martin je maturant i ujedno najmlađi kandidat ove sezone, no to ne biste nikada rekli po njegovom pjevanju. Zbog glasa koji zvuči kao da pjeva 50 ili 60 godina, Martina već nazivaju novim Ivom Robićem. Takav mu je i glazbeni ukus. U emisiji je rekao kako voli staru glazbu s dušom, a to se i vidi u njegovim izvedbama.

Podsjetimo, Martin je i na audiciji oduševio gledatelje kada je maestralno otpjevao My Way od Franka Sinatre. Tada su mu se u zadnji tren okrenuli Dino, Vanna i Urban, a Martin je odabrao Dina kao svog mentora. U dvobojima (kada žiri ima priliku ‘preoteti’ nekog od kandidata koji su u drugim timovima), Dino ga nije izabrao, no Vanna je iskoristila priliku te ga preotela. Prva emisija uživo nedvojbeno je prošla u znaku ‘preotetih’, odnosno i u timu Dino, timu Vanna i timu Gobac najviše glasova publike su dobili upravo oni kandidati koji su preoteti na dvobojima iz drugih timova. Sljedeće je na redu polufinale, a u timu Vanna prošli su dva najveća favorita – Martin i Sergej.

Tko će se izboriti kao broj jedan, ostaje nam za vidjeti u sljedećoj epizodi!

Foto: Instagram (@kosovecmartin)

Učitati još
Zatvori