Najbolji svjetski DJ dolazi u Pulsku Arenu

Najbolji svjetski DJ dolazi u Pulsku Arenu

Martin Garrix će Pulsku Arenu pretvoriti u najpoželjniju party destinaciju sezone

Sve ljubitelje elektronske glazbe ovog ljeta čeka prava poslastica.  Svjetski DJ broj 1 Martin Garrix svojim će nastupom ispuniti impozantni pulski amfiteatar, a  na nastupu će mu se pridružiti i specijalni gosti. Martin Garrix će nekim od svojih najpoznatijih hitova poput Animals, Forbidden Voices ili Oops, 22.08. pulsku Arenu pretvoriti u najpoželjniju party destinaciju sezone.

22-godišnji nizozemski DJ se posljednjih nekoliko godina etablirao među najveća imena elektroničke glazbe. U proboj na glazbene top liste krenuo je 2013. godine, dok vrhunac dosadašnje karijere označavaju 2016. i 2017. kada ga je DJ Mag proglasio najboljim DJ-em dvije godine zaredom.

Većina njegovih hitova dokazuje da Garrix ne slijedi trendove, već ih stvara, a velik broj hitova ga je doveo i do suradnji s nekim od najvećih zvijezda današnjice kao što su Tiësto, Avicii, Usher i Justin Bieber.

Među svoje uspjehe ubraja i rezidencije na Ibizi i u Las Vegasu, a o popularnosti svjedoči i podatak da ukupan broj njegovih YouTube pregleda iznosi preko četiri milijarde. Martinom Garrexom kao glazbenim fenomenom se bavio i časopise Forbes koji ga je uvrstio na listu najutjecajnijih ljudi ispod 30 te se uvjerljivo godinama drži pri vrhu najplaćenijih DJ-eva.

Pulska Arena jedna je od najpoželjnijih pozornica na svijetu koja osim što nastupe diže na potpuno novu razinu, služi i kao potvrda zvjezdanog statusa. Ovog ljeta nakon najvećih svjetskih imena koja su do sada imali prilike amfiteatar pretvoriti u svoju pozornicu, Martin Garrix će ovu impozantnu građevinu uvesti u novu povijest.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio i na premiumevents.hr.

Učitati još
Zatvori