Marko Tolja s baladom ‘Ljubavi promijenit ćemo ime’ nastupa na Splitskom festivalu
Marko Tolja s baladom ‘Ljubavi promijenit ćemo ime’ nastupa na Splitskom festivalu

Marko Tolja s baladom ‘Ljubavi promijenit ćemo ime’ nastupa na Splitskom festivalu

U samo nekoliko tjedana senzualna, nježna i iskrena balada „Ljubavi promijenit ćemo ime“ Marka Tolje postala je veliki hit u radijskom eteru i na streaming platformama. Publika se u ovu pjesmu, čiji tekst i glazbu potpisuje Ante Pecotić, a aranžman Bojan Šalamon Shalla, zaljubila na prvo slušanje. Ove nedjelje, 3.srpnja, „Ljubavi promijenit ćemo ime“ zasjat će i na Splitskom festivalu.

Marko Tolja – Ljubavi promijenit ćemo ime

Pjesmu „Ljubavi promijenit ćemo ime“ prati video spot u režiji Artema Dushkina i Matea Jurčića iz Lumière Productiona. U spotu  se pojavljuje Markova dugogodišnja prijateljica, poznata voditeljica Marijana Batinić, a koji svakim kadrom oduzima dah.

„Dok smo se pripremali za ‘Masked Singer’, preslušavali smo i njegove nove pjesme, pa je Marku sinula ideja da mu se pojavim u spotu ove divne balade. Što se mene tiče, ovo je idealna pjesma za prvi ples na vjenčanju, pa smo se malo zakačili i za trag o meni iz emisije, odnosno, činjenicu da nikad u životu nisam odjenula vjenčanicu. Zato u spotu nosim nešto novo, nešto staro i nešto posuđeno – ovo novo i staro je iz IKona kolekcija, a za ovu priliku sam od Matije Vuice posudila spektakularnu vjenčanicu kojom završava spot“, objašnjava Marijana.

Spot je snimljen u Rovinju koji odiše čarobnim mirom i ljepotom, a Marijana ostavlja bez daha u kreacijama vlastitog modnog branda IKona. Prozračne je kreacije idealne za moćnu baladu osmislila u suradnji sa stalnim suradnicama, modnom dizajnericom Kristinom Burjom te stilisticom Ivom Gradišer, a bijela haljina iz spota iz njihove je nove kolekcije.

Marko, pak, ne skriva oduševljenje činjenicom da mu se jedna od najboljih prijateljica pojavljuje u spotu, a njihovo anegdotama bogato prijateljstvo dobiva još jedno lijepo poglavlje. „U životu smo prošli svašta zajedno, bili smo cimeri, Marijana mi je jedno vrijeme bila menadžerica, tu su i obiteljska druženja, putovanja… Zato je snimanje spota za nas samo još jedan ludi dan od mnogih koje smo zajedno doživjeli. Ipak, iznenadilo me kakva je pozerica i profesionalka, kao da spotove snima na tjednoj bazi“, ispričao je Tolja.

Pjesmom „Ljubavi promijenit ćemo ime“ Marko Tolja najavio je i proslavu 15 godina uspješne glazbene karijere te za jesen ove godine priprema i prigodni spektakl u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Prije proslave te veličanstvene obljetnice stiže nastup na 52. Splitskom festivalu, 3. srpnja na splitskim Prokurativama, a čiji prijenos ćete moći pratiti od 21.00 sat na Prvom programu HRT-a.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori