Otvorenje Vintage Ljetnog vrta trajat će čak 3 dana, a počinje danas

Otvorenje Vintage Ljetnog vrta trajat će
čak 3 dana, a počinje danas

Ljetni vrt ima otvorenje od 3 dana

Danas se pripremite za dugi vikend u jednom od najljepših vrtova grada Zagreba. Onog Vintage Industrial Bara. Otvorenje najvećeg, našarenijeg i najzanimljivijeg vrta s detaljiziranom, povećanom terasom te naravno odličnim programom koji vas čeka, počinje danas i trajat će puna tri dana! Od live koncerata, filmskih projekcija, buvljaka, radionica za najmanje pa do kuhanja, degustiranja, stand up-a na otvorenom, placa, warm up-ova za festivalsko ljeto… i još mnogo toga, a sve na lokaciji Savske ulice 160 i ono najvažnije – program je svakodnevan te apsolutno besplatan do kraja ljeta. Već imamo upite za doseljenjem.

U četvrtak 31. svibnja, čast da prvi službeni live takt s gitare okine u našoj Vrtnoj oazi, pripala je Domagoju Šimeku, frontmanu She Loves Pabla. Slatkom glazbeniku i radosnom čovjeku koji će vam izvesti miks moćnih autorskih pjesama u solo aranžmanu, od solo-karijernih stvari do pjesama She Loves Pabla i Muscle Tribea Of Danger And Excellence, a iznenadit će vas i pokojom obradom bendova poput Clutcha, Monster Magneta i tko zna što još ne. Dođi slušat kako Šimek prede. Sve što trebate je skupiti ekipu i u četvrtak 31. svibnja zasjesti u Ljetni Vrt. U petak vas čeka koncert u vrtu koji će održat dvojica cijenjenih hrvatskih glazbenika – Vedran Božić, otac hrvatske rock gitare i čovjek koji je svirao čak i s Jimijem Hendrixom. Uz njega će nastupiti Danko Krznarić, jedan od najboljih hrvatskih klavijaturista, ali također odličan vokal i guitarist.

Subota je rezervirana za dvojicu najkvalitetnijih glazbenika koji svoju strast prema glazbi vuku iz Seattlea. Grunge je nešto što ih spaja, a još više i činjenica da je jedan od najboljih hrvatskih vokala Chris Ian (Killed A Fox, Malady Lane) veliki fan lika i djela pokojnog Chrisa Cornella (Soundgarden, Audioslave, Mad Season…) s kojim je upravo svirao Yogi Lonich, kojeg ste u zadnjih par godina često mogli tu i tamo poslušati uživo u Zagrebu, no možda je najupečatljiviji ostao nastup na Living Room Session uz Zorana Čalića. Ovo je rijetka prilika čuti Chrisa Iana & Yogia Lonicha kako dijele glazbenu strast kojom će vas naložiti da ostanete do jutra gasiti dojmove u našem sexy vrtu.

Čekaju vas 3 mjeseca gotovo svakodnevnog programa – autorski koncerti, izložbe, stand-up večeri, jazz & blues koncerti, kvizovi znanja, projekcije filmova, likovne radionice za male i velike, radionice pripreme hrane, neobične večernje ‘radionice za odrasle’ te naravno dnevno gorivo – kava u savršenom ambijentu za ispijanje od jutra te naravno da je tu i ljetna ponuda osvježavajućih likvida za put u party noći i besana jutra.

 

 

 

Učitati još
Zatvori