Trogirsko ljeto zagrijat će brojni izvođači KulaKula Festivala

Trogirsko ljeto zagrijat će brojni
izvođači KulaKula Festivala

Glazbeni festival koji je prošle sezone završio sa sva tri rasprodana dana održat će se ovog ljeta od 06.-08.08. na već dobro poznatim lokacijama – bazenu hotela Brown Beach House i impresivnoj Kuli Kamerlengo u Trogiru.

Što vas čeka na KulaKula Festivalu ove godine?

Ovogodišnje izdanje festivala donosi zaista zanimljiv i šarolik popis izvođača koji su mamac za provesti vikend u kolovozu u ovom gradiću koji je dio baštine UNESCO-a i jedna od najpoželjnijih destinacija na našoj obali.

Organizatori su kao uvod u glavni program za ovo ljeto pripremili i off program na čijem repertoaru će se naći koncert Darko Rundek Kvarteta, hrvatska premijera monodrame “Vla – Vla -Vlajland” Ivana Lea Leme u kojoj nastupa Ecija Ojdanić, te Cabaret “Preko Veze” kazališta Moruzgva i Kerempuh s Anom Begić, Milom Elegović, Anom Maras Harmander i Lindom Begonja.

Glavni dio festivala održat će se u kolovozu, a svima omiljena regionalna senzacija The Frajle nastupit će 06.08. na pool partyu za koji su prošle godine ulaznice planule čak mjesec dana prije održavanja. 

Što se tiče glavne pozornice u Kuli Kamerlengo, ona će 07.08. postati poprište rock i hip hop spektakla čiji su glavni akteri Goran Bare & Majke i Edo Maajka. Subota, 08.08. rezervirana je za topli mediteranski pop zvuk uz novi rebrandirani CAMBI. i Nenu Belana i njegove Fiumense.

Ulaznice su već danas u prodaji preko sustava entrio.hr, a više informacija potražite na Facebook i Instagram stranici festivala.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori