Koncert na koji definitivno idemo: Mary May i J.R. August u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti

Koncert na koji definitivno idemo: Mary May i J.R. August u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti

Posljednji najavljeni, ali prvi datumski koncert kojeg LAA organizira u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti zajednički je nastup J.R. Augusta i Mary May, a na rasporedu je u srijedu, 23. rujna.

Zajednički koncert velikih glazbenika

J.R. August naš je istaknuti kantautor i producent iz Zaboka, aktualni je vlasnik Porina, RockOffa i Music Puba za najbolji album 2019. godine. Njegov maestralan rad “Dangerous Waters” doslovce je oborio s nogu domaću i regionalnu publiku i medije kao malo koji prije njega, unatoč činjenici da JR stvara na engleskom. Kruna je to dosadašnje karijere ovog izuzetnog glazbenika za kojeg se prvi put više čulo kada je Coldplay na svojoj web stranici predstavio njegov singl “Man With The Magnificent Mind”.

J.R.-ov fantastičan live idealno će se složiti s Mary May koja je u problematičnoj 2020. bila i autorski i diskografski aktivna. Jedna od naših najjačih kantautorica objavila je koncertni album “Things You Can’t Put Your Finger On / Live”, živu verziju svog izuzetno hvaljenog prvijenca. Krajem lipnja Mary je predstavila singl “The Land Of The Free” rad inspiriran rasnim neredima u Americi.

Samo 400 ulaznica po cijeni od 70 kuna je u pretprodaji. Na dan koncerta, ako ih bude koštat će 90 kuna. Možete ih kupiti na svim Eventimovim prodajnim mjestima i online na eventim.hr. Sva mjesta su kombinacija slobodnog sjedenja i stajanja te nisu numerirana.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori