Severina je predvodila glazbeni program na Journal Summer Partyju

Severina je predvodila glazbeni program
na Journal Summer Partyju

Sinoć je održan veliki Journal Summer Party koji će po reakcijama svih okupljenih ostati dugo u lijepom kolektivnom sjećanju. Nakon što smo napokon dočekali popuštanje mjera i ljeto koje je zakoračilo na velika vrata, opustili smo se u predivnoj atmosferi bajkovitog Riverside Gardena Zagreb gdje smo na jednu noć otputovali u pitoresknu Italiju. Za apsolutni vrhunac večeri pobrinula se najveća glazbena zvijezda ovih prostora Severina, dok su atmosferu prije i nakon nje zagrijavali mladi glazbenici koje poznajemo iz emisije A-strana i DJ Luka Pavić.

Šarmantna Italija nadohvat ruke

Uz lepršave haljine, hladno piće i obilje smijeha, okupljeni su se istog trenutka lansirali u Toskanu gdje su mogli makar na tren zaboraviti na svakodnevne brige i obaveze. Ljeto koje dolazi ispred nas ljeto je promjena, a pozitivna energija koja to nagovješćuje mogla se doslovno opipati gdje god da smo se okrenuli. Glazba kao glavna okosnica svake zabave i na ovom Journal Summer Partyju odigrala je veliku ulogu. Na tren smo zaboravili gdje smo i prepustili smo se vrućoj ljetnoj noći i dozvolili glazbi da nas ponese gdje god je sama naumila.

Mladi supertalentirani glazbenici zagrijavali su atmosferu

Za glazbenu atmosferu i zagrijavanje prije dolaska glavne zvijezde večeri bili su zaslužni mladi glazbenici koje poznajemo iz emisije A-strana – Antonela Đinđić, Marko Kutlić, Alen Đuras, Eni Jurišić, Vjekoslav Ključarić i Stjepan Lach. Svojim neumornim trudom i talentom i ovoga puta pokazali su kako je karijera koja je pred njima i više nego blistava. Svirali su velike hitove na radost svih uzvanika pripremajući tako teren za dolazak Severine na glavnu binu.

Severina kao točka na i

Trenutak u kojem je Severina stupila na pozornicu, energija koja je prokolala okupljenima mogla se doslovno opipati. Emotivan nastup izmamio je i suze i smijeh svima okupljenima, a njezini najveći hitovi pjevali su se u glas. Kraljica večeri i ovoga puta natjerala nas je na neumorni ples, a bolove u nogama tek ćemo danas pošteno osvijestiti. Nakon Severine Journal Summer Party ponovo su zatvorili izvođači A-strane koji su pokazali kako su itekako spremni za velike i zahtjevne nastupe.

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal Summer Partyja 2021. godine: Olala delikatesni dućanRajska rajčiceMardešić ribiceKroštulaČakovečki mlinoviLedoVinarija PuklavecJeruzalem OrmožBadelVindijaWAI Moment (Zagrebačka pivovara), Pernod RicardCoca Cola (Schweppes, Romerquelle, Costa Coffee, Jack Daniels) HP HrvatskaDeltPapirAllergosan, Hamapharm, Arba Mar i Arba Sol, Dva srca i kuhačaCatering team Majetić.

Zahvaljujemo na uređenju prostora tvrtki Vrtni centar Iris MBM.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu uspješnih Journal partyja.

Također, zahvaljujemo sponzorima koji su nam omogućili realizaciju Journal Summer goody baga: VindijaRajska rajčiceMardešićČakovečki mlinoviSaponiaAllergosanKeuneFilorgaPoliklinika Lohuis FilipovićDeltPapir (Ola’la salvete), Coca Cola (Costa Coffee, Schweppes), Primagel.

TKO JE SVE POSJETIO JOURNAL SUMMER PARTY POGLEDAJTE OVDJE.

PHOTO POINT KOJEG NITKO NIJE HTIO PROPUSTITI NA JOURNAL SUMMER PARTYJU POGLEDAJTE OVDJE.

KAKO JE IZGLEDALO NAJFOTOGENIČNIJE MJESTO NA PARTYJU PORED JOURNAL BALONA PROČITAJTE OVDJE.

VIDEO SA JOURNAL SUMMER PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

Foto: Krešimir Jović, Dijana Cebulc

Učitati još
Zatvori