Journal man: Otvara se HALA PARK, najbolja nova koncertna lokacija u Zagrebu

Journal man: Otvara se HALA PARK, najbolja
nova koncertna lokacija u Zagrebu

Kako nam se bliži toplije vrijeme sve se više potvrđuju razni koncerti koje ćemo slušati ovoga ljeta na različitim lokacijama po cijeloj hrvatskoj. Jedna od njih je svakako i nova Hala park koja časti s čak tri besplatna koncerta: Jonathan+ Je Veux 28.5.2021. i Vatra 29.5.2021.

Vatra

Hala Park u Slavonskoj aveniji 3B, nova je multimedijalna lokacija na jugoistoku grada koja ima potencijal etablirati se na festivalsku mapu grada. Kompleks se sastoji od koncertne dvorane i otvorenog prostora infrastrukturom prilagođenog društvenim događanjima i koncertima.

Jonathan

Vanjski prostor – HALA PARK – u normalnim okolnostima na 3500 m2 može primiti do 5000 ljudi. Sadrži ugostiteljski dio s cjelodnevnom ponudom hrane i pića, vrhunsku tehničku infrastrukturu za održavanje dnevnih i večernjih glazbenih programa, te osigurane sanitarne čvorove. Nova urbana gradska lokacija nudi cjelogodišnji program i pretendira postati nezaobilazno mjesto druženja za Zagrepčane i njihove goste. Povodom otvorenja, Hala Park časti s čak tri besplatna koncerta!

Je Veux
  • 28.5.2021. – Jonathan + Je Veux
  • 29.5.2021. – Vatra

Svoju pozivnicu možete odabrati na sljedećim linkovima:

Jonathan + Je Veux u Hala Parku.

Vatra u Hala Parku

Broj pozivnica je ograničen i funkcionira po principu preuzimanja narukvica na samoj lokaciji najkasnije do 19 h na dan koncerta. Nakon tog termina, narukvice će se dijeliti ostaloj zainteresiranoj publici. Koncerti počinju u 20 sati uz poštivanje svih epidemioloških mjera (sjedeća mjesta).

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori