Josipa Lisac održat će limitirani koncert u prekrasnom ambijentu dvorišta ALU

Josipa Lisac održat će limitirani koncert u
prekrasnom ambijentu dvorišta ALU

Iako smo ove godine zbog neočekivanih okolnosti pogledali neuobičajeno malo koncerata, ipak se u daljini nazire neko svijetlo. Ako ste među zadnjim koncertima (kada se na njih još moglo normalno ići) pogledali nešto što vam i nije bilo toliko dobro da ostane upamćeno kao posljednji koncert prije pandemije, imate priliku za popravni. Najveća hrvatska glazbenica, umjetnica i diva Josipa Lisac, održat će koncert 25. rujna u predivnom dvorištu Akademije likovnih umjetnosti. Prvi je to u nizu koncerata koji će se održati u Ilici 85 krajem rujna u organizaciji LAA agencije.

Svi nastupi limitirani i uz pridržavanje mjera

Svi nastupi bit će limitiran na svega 400 posjetitelja, uz pridržavanje svih aktualnih epidemioloških mjera i preporuka. Prvi u nizu koncert je Josipe Lisac i na rasporedu je u petak, 25. rujna. Naša najveća glazbena umjetnica na intimnom nastupu u prekrasnom ambijentu dvorišta ALU podsjetit će na svoj prebogati katalog pjesama. Zagrebu će premijerno izvesti i svoj aktualni single “Daleko”.

Bit će ovo prvi Josipin zagrebački koncert nakon Šalate, srpnja 2019., kada je nastupila na rasprodanoj pozornici u centru grada, pred 4.500 ljudi. Nažalost, globalna situacija rezultirala je time da je njezin idući koncert na svega 10% kapaciteta od Šalate, što će vrlo vjerojatno značiti i brzu rasprodaju. Samo 400 ulaznica po cijeni od 160 kuna u prodaju kreće danas od 9:00, na svim Eventimovim prodajnim mjestima i online na eventim.hr. Sva mjesta su kombinacija slobodnog sjedenja i stajanja te nisu numerirana.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori