Jeste li znali da je Idris Elba DJ i da dolazi u Zagreb?

Jeste li znali da je Idris Elba DJ
i da dolazi u Zagreb?

Premiere Of Paramount Pictures' "Star Trek Beyond" - Arrivals

Idrisa Elbu znamo kao odličnog britanskog glumca. Gledali smo ga u nebrojeno mnogo izvrsnih filmova, a TV serije The Wire, i posebno Luther, nezamislive su bez njegove interpretacije. Također, tijekom prošle godine bio je ozbiljni konkurent u finalu za novog Jamesa Bonda. No, Idris elba je i DJ. I to profesionalni DJ koji je svoju karijeru započeo mnogo prije one glumačke. Kao četrnaestogodišnjak počinje raditi kao DJ na svadbama i godinu kasnije odustaje od škole i osniva vlastiti DJ posao.

Idris Elba u klubu Opera

Od nastupanja u malim barovima po Londona pa sve do senzacionalnih nastupa pred tisućama ljudi u svjetskim klubovima, Idrisov kredibilitet kao DJ-a i selektora je neupitan. Nakon pojavljivanja na Snowbombingu, Ibiza Rocks & Glastonburyu, Idris već godinama nastupa i na top lokacijama na Ibizi, uključujući Pacha & Pikes.

Idris je u međuvremenu našao vremena i za produkciju remixa i albumskih projekata uključujući remix Skeptainog crossover hita Shutdown, njegov vlastiti album mi Mandela inspiriran Nelsonom Mandelom i njegov Murdah Loves John osobni album inspiriran njegovim likom televizijskog detektiva Johna Luthera. Napisao je i producirao pjesmu za Jay Z-jev album American Gangster.

Nakon nastupa u najboljim svjetskim klubovima kao što su: Billionaire Dubai, LAX Las Vegas, Omnia Singapore, sada Idris Elba dolazi u zagrebački klub Opera, 11. svibnja 2018. Sve informacije o nastupu i ulaznicama možete saznati ovdje.

28947898_2054343524578995_595896005589823417_o

Foto: Getty Images, Opera

Učitati još
Zatvori