Postmodern Jukebox za Advent nastupa u Zagrebu

Postmodern Jukebox za Advent
nastupa u Zagrebu

Postmodern Jukebox se vraća i to u sklopu nove jesenske Black & White turneje. Nakon 20 rasprodanih koncerata diljem Europe svojim će se nastupom ponovno predstaviti zagrebačkoj publici 12. prosinca 2018. u Tvornici kulture.

Skupina koja svojim nastupima evocira duh prošlih vremena poznatim po  rasplesanim zabavama ove je jeseni ponovno u punoj spremi. Koristeći suvremene medije vraća sat na vrijeme koje uvijek zamišljamo u crno-bijelim nijansama – jednostavnije, bezbrižnije, bez puno stvari koje odvraćaju pažnju.

Jesenska turneja Postmodern Jukeboxa

Postmodern Jukebox jesenskom turnejom u sastavu punom talentiranih glazbenika i fenomenalnih izvođača donosi brdo iznenađenja. Dosadašnja iskustva koja se nose s njihovih koncerata potvrđuju da niti jedna svirka nije ista, a nove pjesme i neočekivane kompilacije članova benda daju jedinstveni obrat svakom nastupu. Postmodern Jukebox ovom se turnejom punom novih hitova vraća u Zagreb nakon što je 2017. godine rasplesao dvoranu Doma sportova.

Pop, Rock, R&B hitovi

Ova multitalentirana glazbena skupina reinterpretira suvremene Pop, Rock i R&B hitove u stilu glazbene prošlosti, od svinga do doo-woopa preko Motowna ili kako bi sam osnivač PMJ-a, Scott Bradlee rekao: “Pop glazba je vremenski stroj”.

Nastali na Bradleeovu inicijativu 2009. godine Postmodern Jukebox je do sada prešao više od 950 milijuna YouTube pogleda s više od 3 milijuna pretplatnika te prikupili preko 2 milijuna Facebook likeova. Bend je nastupao na “Good Morning America”, ostvario dobre rezutate iTunes i Billboard ljestvice i privukao pozornost NPR Music i NBC Newsa te izveo nekoliko stotina rasprodanih koncerata diljem svijeta.

Za one koji su do sada uživali samo u video nastupima ovog sastava, svirka uživo je iskustvo nove dimenzije. Bit će to party  u duhu 20-tih, pomiješan sa svingom 60-tih, a začinjen s malo Motor City soula i klasičnog rocka. Bit će to još jedna fuzija talenta i osobnosti koja njihove nastupe čini uvijek zanimljivima i nanovo svježima.

Učitati još
Zatvori