Nova pjesma Ivane Kindl kao James Bond soundtrack

Nova pjesma Ivane Kindl kao
James Bond soundtrack

Foto: Benjamin Strike

Jedna od najboljih hrvatskih vokalistica novom pjesmom donosi atmosferu poput one u filmovima o popularnom tajnom agentu. Ivana Kindl objavila je tajanstven, mističan i zavodljiv singl „Bond“, koji nas vodi u atmosferu poput one u soundtracku za James Bond filmove! Senzualan glas jedne od najboljih hrvatskih vokalistica, zamamni ritam i istaknuti bas dominiraju pjesmom te stvaraju neodoljivo plesni R’n’B ugođaj.

Bondovska atmosfera

„’Bond’ u demo verziji postoji već pet godina, borili smo se s refrenom u početku pa je vrijeme i strpljenje pokazalo svoje dok se nije dogodila inspiracija. Pjesma nas je od početka podsjećala na pjesme iz filmova Jamesa Bonda, zato je i ostao naziv“, otkrila je Ivana te dodala: „Tekstopisca Denisa Špičića također je asocirala na to, stoga je i napisao sjajan i slikovit tekst koji je zaokružio cijelu priču”. Uz Ivanu Kindl, autor glazbe je i Alen Križaj, također zaslužan za aranžman i produkciju.

Za pjesmu „Bond“ predstavljen je i video, snimljen u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, čiji kadrovi savršeno dočaravaju njenu zavodljivu atmosferu. Navedenim je spotom Ivana ujedno i ostvarila prvu suradnju s producentskim duom koji čine Benjamin Strike i Luka Vidović: „Htjeli smo dočarati tu pomalo tamnu, retro estetiku pjesme. Ivana je osoba s kojom je vrlo lako raditi, „down to earth” zvijezda, koja je na setu uspjela napraviti opuštenu i ugodnu atmosferu. Što se tiče atmosfere u spotu, ona je dosta glamurozna i ima taj bondovski štih, tako da smo jako zadovoljni kako vizual prati i samu pjesmu. S nama je ponovno radila i makeup artistica Hana Tušek, koja je pretvorila sve naše i Ivanine snove u stvarnost. U videospotu Ivana nosi prekrasne haljine našeg poznatog dizajnera Ivice Skoke“, opisali su Benjamin i Luka.

Foto: Marko Horvat

Ivana Kindl nastavlja niz autorskih pjesama koji je započeo sa „Sve istine i laži“, popraćen uspješnima „Ima nade“, „Budi mi blizu“, „Imamo razlog“, „Ostavljaš me samu“ te „Divovi ljubavi“. Svaka je od njih ostvarila visoku poziciju na domaćoj HR Top 40 listi domaćeg radijskog airplaya i dodatno zapečatila Ivanin prepoznatljivi glazbeni izričaj, koji je prisutan i u najnovijem singlu.

Učitati još
Zatvori