Vodimo vas na posljednji ljetnji party u gradu o kojemu će se dugo pričati

Vodimo vas na posljednji ljetnji party u
gradu o kojemu će se dugo pričati

Hohcajt odaje hommage ljetu

Sljedeće hohcajt događanje, 6.9.2019., odaje hommage ljetu i istovremeno vam želi zagrebačku dobrodošlicu. Nakon fantastičnog hvarskog izdanja hohcajta, vrijeme je za povratak u naš grad, da se okupimo i rezimiramo intenzivno ljeto, usput usporedimo nijanse potamnjelog tena.

Ovaj puta hohcajt je u gostima u Brewbites Zagreb, koji ima naljepšu terasu u Zagrebu, onu u vrtu Arheloškog muzeja, u kojem se održavao i posljednji journal.hr party, Summer of love.

Za glazbu se brine dvojac Nebuloz&Dodo te naš dragi M.I.L.E. Očekujte zanimljiv glazbeni spektar, od afra i etna, preko disca do house.

Vino će osigurati Vina Voštinić-Klasnić, čiji je Škrlet dobitnik Decanterovih nagrada a njihova vina piju kineski premijer i druge poznate face, prilikom posjeta Hrvatskoj.

Za datum održavanja je namjerno odabran ovaj znakoviti datum kako bi mogli pozvati u goste i Hrvoje Zalukara, fotografa i životnog filozofa koji je sinonim za #69 u Hrvatskoj. Hrvoje će naravno fotografirati i uveseljavati svojom pojavom.

Budući je prostor održavanja divan i inspirativan, hohcajt tim predlaže da odjenete vašu najdražu ljetnu kombinaciju, kako bismo odali homage ljetu i uljepšali taj ionako prekrasan vrt.

Više informacija možete saznati ovdje.

Ovim putem možete osvojiti dvije ulaznice za HOHCAJT 6. rujna, ako pošaljete svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila “HOHCAJT” do 5. kolovoza u 8 ujutro kada objavljujemo sretne dobitnike. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Petri Ferara!

Učitati još
Zatvori