High on Music Sessions: Cura i Dečko na krovu Uranije

High on Music Sessions: Cura i
Dečko na krovu Uranije

cura-i-dečko_urania_1

U petak, 30.4. od 19 sati na krovu Uranije, održat će se #4 High on Music Session; od 19 sati live stream koncert benda Cura i Dečko iza kojeg slijedi i promocija videospota za novi singl “Zajedno”.

cura-i-dečko_urania_2

Oni su glazbeno-zaljubljeni par, uživo stvaraju u elektro-bajkovitom eksperimentu, prožetom plesnim melodijama, sintevima i loopovima. Počeli su prije 5 godina, konstantno transformirajući svoj zvuk u plesnu utopiju, punu ljubavi, tijela i smijeha.

Objavljuju sporadično, no često streamaju, za njima je EP “Cura i Dečko Idu na Vikend”, i 24-sata improvizirane glazbe – Jamuary 2020. Članovi su improvizacijskih kolektiva “Tu za To” i “Nomad Jam”. Njihov bi se zvuk dao opisati raznolikim kao što su i oni sami: cura pjeva sa srcem u grlu, a dečko svira sav svijet oko sebe. Koncert će uživo moći sa svojih balkona i prozora poslušati svi u susjedstvu, a šira publika koncert možete pratiti putem live stream linka na Urania.hr i platformi Rplus. Koncert je prvenstveno online događaj i kao takav besplatan je za gledanje i slušanje.

cura-i-dečko_urania_3

Foto: Pr

Učitati još
Zatvori