Novi glazbeni spektakl: Florence + The Machine u lipnju stiže u pulsku Arenu
Novi glazbeni spektakl: Florence + The Machine u lipnju stiže u pulsku Arenu

Novi glazbeni spektakl: Florence + The Machine
u lipnju stiže u pulsku Arenu

Florence + The Machine, jedno od najznačajnijih imena aktualne svjetske glazbene scene, dolaze u pulsku Arenu u nedjelju, 18. lipnja 2023. na premijerni samostalni koncert u Hrvatskoj.

Sedam godina nakon festivalskog nastupa kod nas, Florence + The Machine donose svoju spektakularnu i produkcijski raskošnu Dance Fever turneju u Pulu. Turneja prati sajajan istoimeni posljednji studijski album, a odvela je Florence do sada više puta u neke od najimpresivnih dvorana diljem svijeta. Po nekoliko dana zaredom je rasprodala lokacije kao što su O2 u Londonu, Madison Square Garden u New Yorku ili Hollywood Bowl u Los Angelesu.

Kao jedno od najznačajnijih inozemnih gostovanja ove godine, Florence + The Machine će u pulskoj Areni odsvirati cjelovečernji nastup na kojem će uz raskošnu produkciju predstaviti nove pjesme i presjek sjajne karijere. Ulaznice u prodaju kreću u srijedu 25. siječnja u 10:00 sati u sustavu www.eventim.hr i na svim njihovim fizičkim prodajnim mjestima.

Early bird kontingent partera je po cijeni od 59 eura, a kada se rasproda cijena ide na 69 eura. Early bird kontingent tribine je po cijeni od 77 eura, a nakon što se rasproda cijena ide na 89 eura. Sektor trava stajanje gore u prodaji će biti po jedinstvenoj cijeni od 53 eura.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori