Bliži nam se Picnic Galactic, prvi drive in glazbeni festival na parkiralištu zračne luke

Bliži nam se Picnic Galactic, prvi drive in glazbeni festival na parkiralištu zračne luke

Picnic Galactic prvi je glazbeni open air koncert koji će se održati na području parkirališta Zračne luke Franjo Tuđman u petak, 29. svibnja, 2020. 

Agencija Pepermint, zajedno s partnerima Gradom Velikom Goricom i Međunarodnom zračnom lukom Zagreb, osmislila jedinstveni Drive in festival na kojem se u potpunosti poštuju epidemiološke mjere i osigurava uživanje u dobroj glazbi i zabavi. Idejni začetnik ovog jedinstvenog festivala zagrebački je umjetnik Nedjeljko Mikac koji sa svojim bendom Discohernia otvara festival na kojem će nastupiti i Kawasaki 3p i ABOP.

Siguran razmak osigurat će se tako što će svaka grupa posjetitelja zauzeti svoj prostor unutar i oko automobila s jasno određenim pravilima ponašanja. Posjetitelji dolaze osobnim automobilima i parkiraju na točno određeno mjesto. Kretanje je dopušteno oko automobila i zauzetog parkirnog mjesta, a svako sljedeće mjesto udaljeno je najmanje dva metra. 

Humanitarna nota eventa

Karte se mogu kupiti na stranici Entrio po cijeni od 150 kn po vozilu za prvi red, do 100 kuna za ostale redove. Važno je napomenuti da je ulaz potpuno beskontaktni, kamera bilježi registraciju auta, koju prijavljujete prilikom kupnje ulaznice i podiže se  rampa za ulaz vozila na parkiralište. 

Ostvareni prihod od prodaje karata bit će doniran u humanitarne svrhe za Crveni križ Velika Gorica.  

Festival tako pomaže najpotrebitijima putem donacija, a i ostalim građanima koji će na jedinstvenom prostoru parkirališta putničkog terminala zračne luke na originalan način uživati u glazbi i dobroj zabavi.  I sve to u uvjetima novog normalnog!

Foto: Darko Mareš, PR

Učitati još
Zatvori