Electronic Beats festival stiže u Zagreb: Program predvodi dobitnik Grammyja Mura Masa  
Electronic Beats festival stiže u Zagreb: Program predvodi dobitnik Grammyja Mura Masa  

Electronic Beats festival stiže u Zagreb: Program predvodi dobitnik Grammyja Mura Masa  

Nova glazbena poslastica stiže u grad! Jedinstveni glazbeno-scenski spektakl Telekom Electronic Beats 10. rujna dolazi u Zagreb. Program će se odvijati na dvije kultne lokacije.

U poslijepodnevnim satima kod legendarne Kockice progresivni mladi umjetnici iz cijele Europe spojit će zagrebačku povijesnu arhitekturu s inovativnim zvukovima budućnosti. Večernji sati rezervirani su za druženje u klubu Peti Kupe gdje će vas u potpunosti rasplesati i oduševiti vrhunsko iskustvo umjetničkog izražaja, raznolikosti i optimizma.

Electronic Beats festival

Program na dvije lokacije

Program će započeti od 15:00 sati kod Kockice na adresi Prisavlje 14, gdje će posjetitelji moći uživati u zvukovima mladih umjetnika Mura Mase, Georgie, Eartheater i Trokuta. Zabava se od 23:00 sata seli u Peti Kupe, klub smješten na lokaciji Trnjanska cesta 5, gdje će se za nastavak dobrog provoda do sitnih jutarnjih sati pobrinuti Afrodeutsche, Maja Pa, Feelipa i DJ Labud.

Sjajna je vijest što je ulaz na festival besplatan, no s obzirom na ograničen broj mjesta preporučuje se registrirati preko platforme Entrio. Ulaznice se rezerviraju za svaku lokaciju pojedinačno. Također, mogu se rezervirati dvije ulaznice po lokaciji.

Fantastični nastupi

Electronic Beats festival slavit će umjetnost, ekspresiju, različitost, solidarnost i optimizam uz top lineup i odlične beatove. Najistaknutije ime festivala je producent Alexander Crossan, poznatiji kao Mura Masa, dobitnik Grammyja koji je iznimno cijenjen zbog svog rada. Iza njega su brojne uspješne suradnje s umjetnicima poput A$AP Rockya, Charlie XCX i Stormzya. Mura Masa ujedno potpisuje i službene remixeve za Lady Gagu, HAIM i Nilea Rodgersa.

Engleska umjetnica Georgia svojim će nas nastupom odvesti u potragu za uzbuđenjem, hedonizmom i vrtlogom emocija euforije, slomljenog srca i melankolije. Naravno, sjećanja na dobra vremena neće izostajati.

Electronic Beats festival
MURA MASA

Glazbeni stil američke umjetnice Eartheater sastoji se, pak, od bogatih harmonija koje se svijaju između napetosti i opuštanja, oštrih tonova i vokala koji su u kontrastu sa suzdržanošću, romantičnosti i raskošnosti.

Sastav Trokut čine petero glazbenika koji kombiniraju suvremeni jazz, elektronsku glazbu, rock i trip-hop u svjež i jedinstven, intenzivan, višeslojan i eksperimentalan zvuk.

Electronic Beats festival
GEORGIA
Electronic Beats festival
Eartheater

Brojna iznenađenja za posjetitelje

Za afterparty do zore u Petom kupeu bit će zaslužni zanimljivi i energični, ponekad eklektični setovi Maje Pa, koja ih postiže miksanjem novih beat, electro, EBM, italo, acid i eksperimentalnih stvari. Stil sviranja DJ Labuda je eklektičan, elektronika prožeta dubom, preko electro i bleepish techna, do avanturističkih trenutnih mutacija basa, ali uvijek s naglaskom na flowu i funkcionalnosti kluba.

Osim glazbenog dijela, Hrvatski Telekom pripremio je brojna iznenađenja za posjetitelje. Svi okupljeni moći će uživati i u zanimljivim dodatcima, poput razgledavanja jedinstvenog pop up sneaker shop Shoe Clinique i isprobavanja sladoled bara Melt Gelato. Također, moći će isprobati besplatne tetovaže by Siniša Radošević.

Electronic Beats festival
TROKUT

Nova realnost mode je digitalna

Telekom Electronic Beats ujedno je i domaćin posebnog panela na temu: „NOVA REALNOST MODE JE DIGITALNA”. Panel će se također održati u subotu 10. rujna 2022. od 16:00 do 17:00 sati u prostoru Kina Urania. Na njemu će sudjelovati Tribute Brand, Trashymuse, E.A. 1/1 Silvio Vujičić, Telekom Electronic Beats i Kathleen Karrer. Moderatorica panela bit će Shama Nasinde, novinarka Schön! magazina.

Popratni događaj je besplatan i ograničenog je kapaciteta. Više detalja možete pronaći na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Foto: Pexels, Telekom Electronic Beats festival

Učitati još
Zatvori