Ekskluzivno na Journalu: Premijera novog spota Nele Đinđić “Problem”

Ekskluzivno na Journalu: Premijera novog
spota Nele Đinđić “Problem”

Perspektivna mlada glazbenica Nela Đinđić upravo je izbacila svoju novu pjesmu “Problem” koju prati pripadajući video spot. Porazgovarali smo s njom kratko uoči premijere pa nam je otkrila zanimljivosti o pjesmi, ali i planovima za skoriju budućnost.

Nela Đinđić Problem

Ovo je Nelina druga kantautorska pjesma za koju sama kaže da je prkosna, ženska, plesna i zabavna. To je njezina pjesma s funky pop zvukom, a iako je trebala biti u r’n’b aranžmanu potpuno je procvjetala u funky/pop zvuku.

Mislim da najviše iskače od svih pjesama zajedno s melodramom, baš zato sto sam radila i tekst i glazbu. Općenito mislim da mi fali veselih i plesnih pjesama, a ova je upravo to. Ima takav zvuk zahvaljujući Mihovilu Šoštariću i Vlahi Arbuliću (studio Républika) koji su radili aranžman i produkciju. Spot je radio Luka Sepčić, a do suradnje je došlo već n Nelinoj prošloj pjesmi, kada su shvatili da su kliknuli i da joj se sviđa njegovo oko za estetiku. “Kliknuli smo i kao prijatelji i on vjeruje u mene od prvog dana kao i producentica Sara Horvatić koja se ukrcala na vlak zvan Problem i pokazala što sve može. Iza kamere je bio sjajni Ante Cvitanović. Spot je sniman na šarenim hodnicima plivališta Vukovar, a stilistica Marcela Vrčak zaslužna je za sjajne odjevne kombinacije hrvatskih brendova Donovan Pavleković, House of Kiwi, Morphlines, Salicula, Tina Spahija.” – kaže Nela.

Ovo je Nelin prvi plesni spot, a sjajnu plesačku ekipu čine djevojke Tihana, Ana, Aida i Hedviga iz Plesnog studia Bailando s koreografkinjom Martom Opačić na čelu. “Ova pjesma zatvara priču mog prvog albuma i vizualno i zvukovno, ali i svakako najavljuje nove suradnje i nove pjesme od kojih jedna posebna izlazi na proljeće…” – kaže nam Ela.

Planovi

Kada ju pitamo za planove, Nela nam odgovara da ju čeka zajednički koncert s Markom Kutlićem za Valentinovo u HNK Šibenik. Planira nastupati na festivalima, objavljivati i stvarati nove pjesme kao i izbacivati live akustične obrade svojih pjesama.

“Osjećam da će 2022. biti prekretnica za mene, veselim se svemu, puna sam nade, snage, izdržljivosti i ove godine ništa ne prepuštam slučaju.” – zaključuje Nela, a mi joj želimo svu sreću.

Foto: Sara Horvatić

Učitati još
Zatvori