Editorsi imaju novi singl – pogledajte videospot

Editorsi imaju novi singl –
pogledajte videospot

4 EDITORS ©Rahi Rezvani 2017_Lo Res

Novi singl Editorsa

Popularni britanski indie rock bend Editors objavio je drugi singl s albuma „Violence“ koji će biti objavljen 9. ožujka za izdavačku kuću PIAS. Spot za pjesmu Hallelujah (So Low) je, kao i većinu ranijih radova benda Editors, režirao proslavljeni režiser i fotograf Rahi Rezvani. Kadrovi u spotu su nestabilni i donose igru tame i svjetlosti što stvara svojevrsnu simbiozu s tekstom pjesme. Samu glazbu čine akustična gitara, električna gitara i elektronske dionice u stilu industrial glazbe što je kombinacija s kojom Editorsi već imaju iskustva.

Tekst za pjesmu napisao sam u povratku iz Grčke gde sam posjetio izbjegličke kampove. Kako se moglo pretpostaviti, ovaj put me je pokrenuo na razmišljanje budući da sam bio dirnut prizorom gdje ljudi žive u neimaštini isključivo od donacija drugih ljudi. Glazba za pjesmu je većinom ranije napisana i svi smo znali da čekamo neki poseban tekst. – izjavio je Tom Smith, frontmen benda Editors.

Album Violence predstavlja šesto studijsko izdanje benda Editors. Izvršni producent albuma je Leo Abrahams, koji je poznat po saradnji sa bendom Florence & The Machine, dok su u produkciji, miksu i masteringu asistirali John Power, Cenzo Townshend i Alan Moulder.

1 EDITORS BW ©Rahi Rezvani 2017

Editors 2015 by Rahi Rezvani

Učitati još
Zatvori