Ed Sheeran je novu pjesmu posvetio novorođenoj kćeri
Ed Sheeran je novu pjesmu posvetio novorođenoj kćeri

Ed Sheeran je novu pjesmu posvetio
novorođenoj kćeri

Pjevač Ed Sheeran nedavno je po drugi puta postao otac, a sada je cijelo to iskustvo pretočio u pjesmu. Britanski je pjevač nedavno objavio reizdanje svog studijskog albuma = (Equals), a ovog je puta riječ o Tour Edition 2021 verziji. Upravo je na tom albumu predstavljena i najnovija pjesma nazvana Welcome to the World. Iako sam Sheeran nije otkrio kako je nastala inspiracija za novi glazbeni uradak, izašla je nedugo nakon što je objavio da je u obitelj stigla prinova.

Sretnu je vijest s fanovima objavio na svom Instagram profilu, gdje je napisao kako su on i supruga Cherry Seaborn dočekali ‘još jednu predivnu djevojčicu’. Inače, Ed i Cherry već su ponosni roditelji djevojčice Lyre, koja će uskoro proslaviti drugi rođendan.

Inače, sama pjesma Welcome to the World ugodno je iznenadila obožavatelje pjevača i svojim završetkom. Niame, na kraju same pesme mogu se čuti prigušeni glasovi Eda i Cherry kako govore ‘It just kicked‘, što se odnosi na dijete za vrijeme trudnoće.  

Karijera za poželjeti

Reizdanje uspješnog albuma ove globano popularne pop zvijezde donosi čak četiri nove pjesme, a u prodaju je pušteno prošloga tjedna. Inače, album = izašao je u listopadu prošle godine i gotovo odmah je zasjeo na vrhove top ljestvica. Na njemu su se našle uspješnice kao što su Bad Habits, Shiver, The Joker and the Queen te 2step. Nedavno se pojavio i zanimljiv podatak kako bi upravo Ed Sheeran mogao postati prvi britanski glazbeni milijarder, u dobi od samo 31 godine. Mnogi vjeruju kako će s vremenom po bogatstvu preteći legendarnog Sir Paul McCartneya. On se toj čarobnoj brojci približio, no nikada ju nije dosegnuo. Budući da je riječ o glazbeniku čije su turneje redovito rasprodane, ova informacije nije iznenađenje.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori