Ed Sheeran vratio se s novom pjesmom ‘Afterglow’

Ed Sheeran vratio se s novom pjesmom
‘Afterglow’

Ed Sheeran danas je objavio prvu pjesmu nakon više od godinu dana! Glazbenik je još jučer na svom Instagram profilu objavio vijest da će točno u podne danas izbaciti novu pjesmu ‘Afterglow.’

Posljednji smo ga put slušali na njegovom posebnom albumu na kojem su bile samo glazbene suradnje i to s pjevačima poput Justina Biebera, Camile Cabello, Cardi B, Travisa Scotta i slično. Nakon takvog potpunog pop izdanja, Ed nas je iznenadio sporijom pjesmom koja nas je podsjetila na njegov prethodni album ‘Divide.’ Ed je inače proglašen i najviše streamanim britanskim glazbenikom 2020. godine u Velikoj Britaniji.

Nakon što je izbacio pjesmu, glazbenik je u objavi dodao: “Afterglow je pjesma koju sam napisao prošle godine i htio sam je izbaciti za vas. To nije prvi singl sa sljedećeg albuma nego samo pjesma koju volim i za koju se nadam da ćete i vi voljeti. Budite sigurni, sretni vam blagdanski praznici i Nova godina. Sad se vraćam u tata-zemsku.”

Glazbenik je u međuvremenu postao otac kćeri Lyre Antarctice koju je dobio u braku s dugogodišnjom partnericom Cherry Seaborn.

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori