Druga prilika: Karte za zagrebački koncert Eda Sheerana ponovno su u prodaji
Druga prilika: Karte za zagrebački koncert Eda Sheerana ponovno su u prodaji

Druga prilika: Karte za zagrebački koncert
Eda Sheerana ponovno su u prodaji

Dobre vijesti za sve obožavatelje Eda Sheerana: najtraženije ulaznice za koncert Eda Sheerana na zagrebačkom Hipodromu u subotu, 10. kolovoza 2024. ponovno su u prodaji! Ne želite li propustiti prvi spektakularni nastup Eda Sheerana u Hrvatskoj, požurite po svoju ulaznicu na www.eventim.hr

Prvi koncert Eda Sheerana u Hrvatskoj, koji je već najavljen kao regionalni događaj 2024. godine, izazvao je ogroman interes za ulaznicama, a najtraženije ulaznice rasprodane su u trenu.Stoga obožavatelji imaju drugu priliku ugrabiti najbolja mjesta na koncertu.

Ed Sheeran

Turneja Mathematics s kojom dolazi u Zagreb nastavak je njegovih koncerata u Europi koji su u Sjevernoj Americi oborili sve rekorde posjećenosti. Ed trenutno održava spektakularne koncerte u Japanu, no turneja je smještena u Aziju. U svibnju odlazi u Ameriku, au Europu se vraća oko lipnja. Zagreb će ga ugostiti 10. kolovoza na Hipodromu, mjestu koje je već ugostilo tri glazbena velikana: RHCP, Metallicu i Rolling Stonese, a sasvim je logično da će se na istom mjestu održati i Edov koncert.

Cijena ulaznice kreće se između 74,90 € i 129,90 € uključujući naknadu za rezervaciju, plus maksimalna naknada za uslugu u iznosu od 2,00 € po ulaznici.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori