Dua Lipa ima novi hit! Poslušajte pjesmu Illusion, treći singl s njezinog novog albuma
Dua Lipa ima novi hit! Poslušajte pjesmu Illusion, treći singl s njezinog novog albuma

Dua Lipa ima novi hit! Poslušajte pjesmu Illusion, treći singl s njezinog novog albuma

Bliži nam se izlazak Dua Lipinog novog albuma Radical Optimism, a sada smo dobili i novi singl – Illusion. Sinoć je izašao i popratni spot, a plesna pjesma miriše na hit! Illusion je treći singl s njezinog novog albuma, nakon Houdini i Training Season. Sudeći po pjesmama koje smo dobili do sad, Radical Optimism bit će pravi pop/dance uradak inspiriran beatovima 80-ih.

Dua je otkrila kako je Illusion zapravo prva pjesma koja je nastala s novog albuma. Pjesma govori o tome da znaš u što se upuštaš, ali da ostaneš u inat. Šala je na njima, zabavno je natjecati se s nekim u njihovoj vlastitoj igri jer u konačnici nećete pasti na iluziju. Spot ima prave ljetne vibre. U njemu vidimo Duu u plesnoj koreografiji na vrhu zgrade na kojoj je bazen, a pridružuju joj se plesači te sinkronizirani plivači. Sniman je u Barceloni, na istom mjestu gdje je Kylie Minogue snimila svoj poznati spot za pjesmu Slow.

Podsjetimo, Radical Optimism je treći studijski album ove britansko-kosovske pjevačice, a svjetlo dana će ugledati 3. svibnja. Sitno odbrojavamo do tog dana te smo sigurni kako će album nagovijestiti ljetnu atmosferu za ovu godinu. Nema sumnje kako je Dua jedna od najpopularnijih pop zvijezda danas, a pjesma Illusion već je dobila preko milijun pregleda na YouTubeu. Povodom izlaska albuma, pjevačica će se uputiti i na turneju u sklopu koje dolazi i u Lijepu našu! Dua će nastupiti u pulskoj Areni 9. lipnja, a karte su se rasprodale u manje od pola sata.

Dok čekamo album (ali i koncert), slušamo ovaj novi hit!

Foto: Instagram (@dualipa)

Učitati još
Zatvori