Dobro je sve pjesma je kojom Natali Dizdar najavljuje novi album. Poslušajte ju
Dobro je sve pjesma je kojom Natali Dizdar najavljuje novi album. Poslušajte ju

Dobro je sve pjesma je kojom Natali Dizdar
najavljuje novi album. Poslušajte ju

Nakon što je singlovima Zadnji dan ljeta i Ocean postavila visoke standarde za ljetni hit, Natali Dizdar odlučila je nastaviti niz rasplesanih vrućih ritmova i predstavlja novu pjesmu – Dobro je sve! Uz objavu pjesme najavljuje još jednu veliku novost – izlazak njezina novog albuma Zadnji dan ljeta kojeg možemo očekivati – kako sam naslov kaže – 22. rujna 2024. godine.

Dobro je sve’ je za mene nekako savršen opis ljeta, a i zahvalan moto za život. Pjesma je prošla kroz dugi kreativni proces i skoro se na kraju nije ni našla na albumu, ali kad je dobila ovaj naziv sve se promijenilo.  Na LP-u se inače nalazi na posljednjem mjestu, ali mislim da je baš dobar uvod za ono što ljudi mogu očekivati 22. rujna 2024, kazala je Natali.

Natali Dizdar

Dobro je sve

Pjesma Dobro je sve nastavak je suradnje Natali s Rokom Crnićem i Hrvojem Klemenčićem iz benda Porto Morto koji su producenti i čitavog novog albuma. Album Zadnji dan ljeta dobio je ime po istoimenom singlu, ali i po osjećaju koje pjesme prenose. Iako se radi o ploči pravih ljetnih hitova – svi oni dolaze s dozom nostalgije i melankolije i savršeno prenose onaj predivan, ali i pomalo tužan osjećaj – zadnjeg dana ljeta.

Osim što sam uvijek sretna kad neki projekt uspijemo dovesti do kraja, jako sam uzbuđena zbog ovog albuma jer mislim da donosi jednu novu svježinu u zvuku, ali žanrovski je to zapravo odlazak na neka stara dobra zaboravljena mjesta tamo negdje s početka 2000-ih. Super mi je bilo raditi s Rokom i Hrvojem, biti dio njihovog kreativnog kaosa i sigurna sam da ‘Zadnji dan ljeta’ neće biti naša zadnja suradnja.” – osvrnula se Natali na novi album i otkrila malu tajnu: “Posebno sam sretna što na albumu imam i dva dueta, a s kim? To ćete znati 22.9. ili kao što već znate – na zadnji dan ljeta, istaknula je.

Natali Dizdar
Natali Dizdar

Koncertna sezona

Nakon izlaska singla Natali očekuje i bogata ljetna turneja koju započinje 22. lipnja u Šibeniku na Tvrđavi Barone, gdje se vraća već 13. srpnja gdje u sklopu projekta Arsen, čovjek kao ja na Tvrđavu Mihovil. Već 27. i 28. srpnja Natali i njezin bend dolaze u Crnu Goru, u Portonovi, te u Podgoricu, 3. kolovoza stižu u Posušje, 20. kolovoza u Makarsku, a 31. kolovoza u Poreč.

Autorica odličnih fotografija je poznata fotgrafkinja Matea Smolčić Senčar, a za retro styling Natali Dizdar zadužena je bila stilistica Ana Nikačević. Odličan makeup i frizuru osigurao je Primevision salon, a posebna zahvala brendu Pupa.

Pjesma je dostupna na svim streaming servisima, a čeka vas i u nastavku:

Foto: Matea Smolčić Senčar

Učitati još
Zatvori